Новинки в каталозі продукції Teltonika Networks
≈ 3 хвилини читати

Шановні партнери!

Пропонуємо вашій увазі оновлений каталог мережевих Teltonika Networks, який доступний українською мовою.
Він складається з модемів, шлюзів, маршрутизаторів, комутаторів та IoT платформ - Отримати каталог.

Teltonika Networks - це швидкозростаюча технологічна литовська компанія, яка пропонує рішення для автоматизації промислових мереж та управління ІТ-інфраструктурою. Рішення Teltonika підтримуються багаторічним досвідом, дослідженнями та розробками і ідеально підходять для клієнтів у сегментах транспорту, телекомунікацій, Smart City, оборони, виробництва та автомобільної промисловості.

Продукти допоможуть створити надійну IoT, M2M або корпоративну мережеву інфраструктуру, а розширені можливості віддаленого управління дозволять легко управляти нею.

Весь спектр мережевих рішень Teltonika Networks доступний до замовлення в МТІ.
Серед них наступні:

  • Промислові стільникові модеми - це найбільш економічний та масштабований метод забезпечення надійного зв’язку в промислових мережевих додатках. Велика кількість застарілих та індустріальних інфраструктур IoT у всьому світі вимагає різних методів зв’язку. Надійні промислові стільникові модеми від Teltonika Networks надають безліч варіантів стільникового зв’язку, починаючи від 2G (EGPRS) і закінчуючи 4G LTE Cat 1, LTE Cat-M1 та NB-Io.
  • Шлюзи. Серія TRB від Teltonika Networks - це набір програмованих шлюзів M2M, призначених для підключення одного пристрою до Інтернету. Високофункціональні пристрої TRB на основі Linux оснащені можливостями промислових мереж та різноманітними інтерфейсами, такими як Ethernet, RS232, RS485 або входи / виходи. Всі наші шлюзи підтримують 4G LTE і можуть бути підключені до RMS (система віддаленого управління) для інтуїтивного та зручного віддаленого моніторингу, налаштування та управління.
  • Маршрутизатори Teltonika Networks оснащені різними варіантами і технологіями бездротового і дротового зв’язку, що робить їх незамінним інструментом для зв’язку між людьми, машинами та інфраструктурами в більшості секторів ринку. Серія Teltonika Networks RUT розроблена для легкого застосування в складних рішеннях, і операційна система RutOS на базі Linux OpenWRT стала однією з найбільш функціональних операційних систем маршрутизаторів на ринку.
  • Промислові комутатори Ethernet відрізняються надійністю промислового рівня, надмірністю мережі, безпекою та простим управлінням. Комутатори мають кілька варіантів кріплення для швидкого та простого встановлення.


Якщо вас цікавить додаткова інформація щодо специфікацій та особливостей використання рішень Teltonika Networks, будь ласка, зв'яжіться із вашим менеджером МТІ.

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Нові фотопринтери Canon: БФП PIXMA G640 і принтер PIXMA G540
Збільшений ресурс і висока якість друку спеціально для професійних фотографів, фотолабораторій, фотоательє, художніх майстерень, дизайнерів і не тільки.
Детальніше