Нові фотопринтери Canon: БФП PIXMA G640 і принтер PIXMA G540
≈ 2 хвилини читати

В лінійці струменевих принтерів для фотодруку Canon з'явилися 2 нові моделі з вбудованою системою СБПЧ (система безперервної подачі чорнил) : БФП PIXMA G640 і принтером PIXMA G540.

Зручна в користуванні система друку голівками FINE зі збільшеним ресурсом та шість кольорів чорнил ChromaLife 100 для виразності фотокарток роблять ці пристрої відмінним рішенням для фотолабораторій, фотоательє, що виконують безліч замовлень щодня. 

Основні особливості PIXMA G640 і G540:

  • Вбудована система СБПЧ і пляшечки з чорнилом замість картриджів: ресурс одного комплекту чорнил до 3800 фотографій 10x15 см
  • Висока швидкість друку (47 секунд для формату 10x15 см)
  • Змінний абсорбер для чорнила
  • Сумісність з різними типами фотопаперу: термонаклейками, магнітним, двостороннім матовим і багатьма іншими типами фотопаперу

Canon PIXMA G540 - Canon Ukraine

Кількість без втрати якості

У пристроях PIXMA G640 і G540 використовується 6-кольорова система чорнила на основі барвників. До основних кольорів додалися червоний і сірий, що розширило кольорову гамму і дозволяє краще передавати затінені області та насичені відтінки. Обидві моделі оснащені друкуючою голівкою FINE, з якими виходять ефектні фотографії з виразним контрастом та чіткістю.

Новинки підтримують широкий асортимент типів носіїв, однаково передаючи колір на різних носіях - від двостороннього матового до глянцевого і напівглянцевого фотопаперу.

Фотодрук у великих обсягах

Нові струменеві моделі  Canon, оснащені вбудованою системою СНПЧ з ресурсом, який ідеально підходить для фотолабораторій або фотоательє з великою кількістю замовлень. Одного комплекту чорнил вистачає приблизно на 3800 фотографій 10x15 см, тобто, принтер рідше потребує перезаправки, таким чином, істотно скорочуючи витрати. 

Пристрої допомагають підвищити продуктивність роботи фотолабораторій: друк знімка 10x15 см займає не більше 47 секунд, а задній лоток вміщує до 100 аркушів паперу.

Простота обслуговування

У моделях PIXMA G640 і G540 є вбудований модуль Wi-Fi, тому в бездротовому режимі можна підключитися до комп'ютера, камери або будь-якого мобільного пристрою і легко надсилати  зображення на друк за допомогою програми Canon PRINT, а також використовувати функції Mopria для Android і Apple AirPrint.

Зручність управління пристроями забезпечує ЖК-екран.

Користувачі PIXMA G640 і G540 отримають переваги в користуванні та обслуговуванні пристроїв, бо для заміни абсорбера не потрібно звертатися до сервісного центру, а придбати його самостійно. Для економії часу пляшечки з чорнилом оснащені спеціальними соплами з функцією ключа, яка полегшує перезаправку та виключає ймовірність помилки в кольорі в процесі заправки.

А економність забезпечує функція автоматичного вмикання / вимикання.

Новинки PIXMA G640 і G540 вже доступні до замовлення. За деталями звертайтеся до менеджера МТІ.

Гарних продажів! 

Наступна стаття
GAME ALERT! Поповнення новинками аксесуарів Trust
Розроблене спеціально для геймерів професійне спорядження Trust GXT дозволяє повністю проявити себе у грі та перенестися у інші світи.
Детальніше