На складі МТІ: універсальна модель ноутбука за доступною ціною
≈ 2 хвилини читати

Ноутбук для активних людей, яким потрібен пристрій, завжди продуктивний і легкий інструмент для роботи. Acer Swift 3 SF314-42 створений саме для таких користувачів. 

Ось деякі його характеристики:

  • Тонкий, стильний, металевий
Пристрій в ультратонкому корпусі зручно брати із собою куди завгодно, а поміщені в ньому технології забезпечують усі цифрові можливості, необхідні сучасній людині. 
  • Побачити — отже, повірити
На екрані 14 дюймів досить місця завдяки дизайну з вузькими рамками — зона перегляду розширюється з роздільною здатністю Full HD. Дисплей також містить технологію IPS, яка пропонує яскраві кольори для перегляду під широком кутом огляду. А за допомогою технології Acer Color Intelligence можна навіть поліпшити кольори та яскравість екрана без перенасичення.

  • Прискорена функціональність
Процесор останнього покоління вам знадобиться для виконання то звичних, то складних завдань. Серед процесорів на вибір пропонуються рішення від AMD Ryzen 3 3200U, Ryzen 5 3500U і Ryzen 7 3700U. Вони доповнені досить продуктивними інтегрованими чіпами AMD Radeon Vega, а в старших конфігураціях дискретною відеокартою AMD Radeon 540X. 
 
  • Датчик відбитків пальців
Вбудований датчик відбитка пальця допомагає захистити ваші дані та швидко входити в систему без пароля.

  • Функційна клавіатура
Завдяки клавіатурі з підсвіткою можна з легкістю набирати текст навіть у разі слабкого освітлення.

  • Високошвидкісний інтерфейс USB Type C
Компактний роз'єм USB Type C має спеціальну конструкцію, яка дає змогу приєднувати USB-кабель до ноутбука будь-якою стороною. Водночас цей порт працює швидше, ніж USB 2.0. Це є показником швидкого передавання великих обсягів інформації, наприклад, відеофайлів.

  • Завжди на зв'язку
Технологія 802.11ac забезпечує надійне та стійке бездротове під'єднання.

  • Додаткова енергія
Коли щодня доводиться виконувати безліч завдань, проводити зустрічі та переглядати відео — потрібний пристрій, який з цією метою зможе протриматися довше. Завдяки ресурсу батареї до 12 годин ви зможете впевнено працювати впродовж усього дня.

Для замовлення – звертайтеся до менеджера МТІ.

У відео – про всі особливості моделі Swift 3 (SF314-42) :



Наступна стаття
Комп'ютерна периферія для ділових людей від HP
Новинки бездротових пристроїв, які  допоможуть організувати комфортне робоче місце.
Детальніше