Комп'ютерна периферія для ділових людей від HP
≈ 4 хвилини читати

Шановні партнери!

В асортименті комп'ютерної периферії маємо нові надходження від компанії HP. Серед них бездротові мишки, гарнітури та клавіатура та рюкзак. 

З ними можна працювати максимально ефективно та комфортно з мінімальним шумом, вільним простором без дротів, а головне, підтримувати ефективність протягом дня. 

Перелік та опис новинок:

  • Ультрамобільна миша HP Wireless Mouse Z4000
Це ідеальний аксесуар для ноутбука або планшетного ПК. Уточнений дугоподібний дизайн миші дозволяє утримувати руки і зап'ястя в найбільш зручному положенні завдяки зменшеній висоті цього пристрою і плавним бічним сторонам.

Універсальний дизайн забезпечує зручність використання обома руками.

Час роботи від батареї до 24 місяців. Економія витрат на заміну батареї і зручність тривалого використання.

  • Навушники HP Bluetooth Headset 500 (2J875AA)
Оцініть найвищу якість звуку за допомогою цієї надсучасної гарнітури Bluetooth® 5. 

Вбудована батарея забезпечує до 20 годин автономної роботи, щоб ви могли виконувати всі завдання протягом напруженого дня. 

Bluetooth® 5 забезпечує вдвічі більшу швидкість передачі даних і збільшений діапазон до 4 разів. Роз'єм USB-C® забезпечує просте підключення і оптимальну зарядку.

Мають арантію 1 рік, що дозволяє вам ні про що не турбуватися.
 


  • Бездротова миша HP Wireless Mouse X200 EURO (6VY95AA)
Безпечне бездротове з'єднання забезпечує безперебійну роботу. Мишка обладнана коліщатком прокручування та двома кнопками — вони не клацають під час натискання та розраховані на 3 млн кліків кожна.

Сумісність з комп'ютерами HP, які мають доступний роз'єм USB-A. Вам більше не доведеться розплутати дроти - ефективно працювати в будь-яких умовах. 

Завдяки зручному дизайну, тривалого часу роботи від батареї і високої точності позиціонування ви зможете легко контролювати всі свої завдання.

Оптичний датчик високої роздільної здатності забезпечує точність рухів практично на будь-якій поверхні.

Термін служби акумулятора становить до 18 місяців, тому вам не доведеться відволікатися від бізнесу ще раз.


  • Рюкзак HP Lightweight 15.6 LT
Легкий рюкзак з водонепроникної тканини, який відрізняється сучасним дизайном і кишенями для зручного зберігання. 

М'який відсік для пристрою з діагоналлю 15,6 дюйма, кишені для аксесуарів і прихований держатель електронних карт забезпечують надійний захист, зручне зберігання і доступ до ваших речей.

Підходить для більшості ноутбуків з діагоналлю екрану до 15,6 дюйма.



  • Бездротова миша HP 280 Silent Wireless Mouse
Підключення на частоті 2,4 ГГц за допомогою підключеного компактного безпроводового адаптера2. Під час подорожі адаптер можна зберігати всередині миші.

Час заряду акумулятора становить близько 14 годин відтворення (коли ANC вимкнено) після повного заряджання під з'єднанням Bluetooth. А швидка зарядка за 15 хвилин забезпечує відтворення до 2 годин.

Платформи надаються з портами Microsoft® Windows® XP/Vista™/7 і USB-портом. Також підключайте та синхронізуйте їх з ноутбуком та мобільним телефоном одночасно за допомогою подвійного з'єднання Bluetooth. 

Ліва і права кнопки цієї миші працюють на 90% тихіше. Тому ця миша ідеально підходить для використання в будь-якому середовищі. Крім того, завдяки оптичній технології HP Blue можна працювати на будь-якій поверхні в будь-який час.

Тепер можна працювати максимально продуктивно завдяки зручному ергономічному дизайну і термін служби батареї до 18 місяців.


  • HP Dual Mode Black Mouse 300 EURO

З допомогою цієї миші можна легко підключитися до двох окремих ПК через Bluetooth® або 2,4 ГГц бездротової мережі. Легко перемикайтеся між режимами натисканням кнопки, дозволяючи керувати другим пристроєм без потреби другої миші.

Оптичний датчик з високою роздільною здатністю забезпечує підвищену точність точних рухів на різних поверхнях. Налаштовувана швидкість відстеження до бажаної чутливості за допомогою регульованого DPI від 1200 до 3600.

Ефективний час автономної роботи забезпечує до 15 місяців щоденного використання.




  • Бездротова миша і клавіатура HP 230 (набір)
Зручна, стильна і безшумна клавіатура і миша. Тепер ви можете працювати максимально ефективно з мінімальним шумом. Вони Сумісність з усіма комп'ютерами HP з безкоштовним портом USB-A

Забудьте про безлад на робочому столі і насолоджуйтеся свободою руху миші без найменшої затримки з бездротовим з'єднанням 2.4 ГГц.

  • Миша бездротова HP ENVY Rechargeable Mouse 500
Дозволяє продуктивно працювати до 11 тижнів на одному заряді акумулятора.
Підтримуючи роздільну здатність 1600 т/д, лазерний датчик забезпечує точність руху практично на будь-якій поверхні.

Завдяки продуманому дизайну та незаперечній ефективності, ця універсальна, зручна миша ідеально підходить для повсякденних справ.

Зручні гумові вставки та алюмінієве покриття забезпечують ідеальне зчеплення для кращого контролю. 


Про деталі та для замовленняя звертайтеся до нашого менеджера.

Наступна стаття
Зовнішній SSD-накопичувач HL100 від Goodram
Зовнішній диск пропонується в обсягах від 256ГБ до 1 ТБ і забезпечує безпечне зберігання та зручну передачу великих обсягів даних.
Детальніше