Acer Swift 3X - перший ноутбук із дискретною графікою Intel Iris Xe Max
≈ 1 хвилина читати

Представляємо одну із останніх update моделей ноутбуків для широкого загалу споживачів від компанії Acer популярної серії Swift, а саме Swift 3X.

Ноутбук Swift 3X оснащений новим дискретним графічним рішенням Intel® Iris® Xe MAX у поєднанні з процесорами Intel Core 11-го покоління. Він буде цікавим для фотографів й користувачів YouTube, бо надає унікальні можливості та високу продуктивність для роботи та ігор. Сучасний та легкий - лише 1,37 кг.

Особливості:

  • Цей пристрій легко впорається із найбільш ресурсомісткими додатками, працюючи до 17,5 годин. За необхідності його також можна швидко зарядити лише протягом 30 хвилин, що забезпечить 4 години роботи. 
  • Кольори та деталі оживають на 14- дюймовому IPS2-екрані FHD, який покриває 72% колірної гами NTSC та забезпечує 84% співвідношення площі екрану до корпусу, а контент завантажується швидше завдяки вищій швидкості підключення Intel® Wi-Fi 6 (Gig +). 
  • Ноутбук Swift 3X також має численні порти, включаючи USB-C, Thunderbolt ™ 4 та USB3.2 другого покоління, які забезпечують швидку й зручну передачу даних.
Для передзамовлення звертайтеся до нашого менеджера.

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Новий 48-портовий комутатор агрегації із 40G Uplink
Вони мають велику ємність, вирізняються високою надійністю, простотою експлуатації та обслуговування, легким управлінням та високим рівнем безпеки, що застосовується у центрах обробки даних або мережах агрегації.
Детальніше