Новий 48-портовий комутатор агрегації із 40G Uplink
≈ 1 хвилина читати

Шановні партнери! 

Раді Вам повідомити, що склад компанії MTI поповнився черговим ексклюзивним обладнанням! Воно вже доступне для тестування і відвантаження зі складу. 

ISCOM3048XF-6Q є L3 комутатором Ethernet з 48 x 10GE SFP + і 6 x 40GE QSFP + інтерфейсами для мереж агрегації і дата-центрів.

Він підтримує статичну маршрутизацію для IPv4 і IPv6, а також протокол динамічної маршрутизації OSPF. 

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Висока пропускна здатність і надійність. Комутатор ISCOM3048XF-6Q являє собою пристрій в корпусі в 1U і має пропускну здатність до 1,44 Tbit/s. ідтримується два змінних блоки електроживлення AC 220 Вольт або DC -48 Вольт (від -36 Вольт до -72 Вольт) і два змінних вентилятори для резервування. 

  • Raisecom ISF стекування. Модель підтримує стекування до 8 пристроїв по протоколу Raisecom ISF в топології "ланцюг" або "кільце".

  • Підтримка автоматичної конфігурації комутатора. Адміністратор може помістити конфігураційний файл на TFTP-сервер для автоматичного завантаження налаштувань на комутатор, тим самим спрощуючи управління.

  • Підтримка Telnet, SSH, SNMP і інших протоколів для управління пристроями.

Варіант застосування мережевого обладнання ISCOM3048XF-6Q:

 

За додатковою інформацією звертайтеся до вашого менеджера!

Наступна стаття
Компанія Аcer оновила ноутбуки ConceptD 7 та ConceptD 7 Pro
Тонкі та легкі ноутбуки ConceptD 7 та ConceptD 7 Pro чудово підійдуть для працівників творчих професій: дизайнерів, режисерів, архітекторів, розробників.
Детальніше