Два нові маршрутизатори TP-Link – Archer C24 і Archer C54
≈ 1 хвилина читати

Шановні партнери!

Пропонуємо вашій увазі новинки роутерів від нашого партнера TP-Link. Компанія нещодавно представила їх в Україні – це моделі Archer C24 і Archer C54.

Їх особливості:

  • TP-Link Archer C54
Новинка підтримує стандарт 801.11ac і працює в двох діапазонах – 2,4 ГГц и 5 ГГц. Швидкість Wi-Fi з’єднання складає до 867 Мбит/с на частоті 5 ГГц і до 300 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц.  

Маршрутизатор підтримує технологію MU-MIMO, яка дає змогу підключити більше пристроїв без збоїв та затримок з’єднання. Чотири зовнішні антени роблять Wi-Fi сигнал більш стабільним, а технологія Beamforming допоможе направити концентрований сигнал в сторону підключених пристроїв, які знаходяться далеко від роутера або мають порівняно невелику потужність. 

Archer C54 може працювати в трьох режимах – Wi-Fi роутера (за замовчуванням), точки доступу та підсилювача сигналу бездротової мережі. Пристрій легко налаштовується за кілька хвилин за допомогою фірмового додатку Tether, підтримує шифрування Wi-Fi сигналу для захисту від несанкціонованого доступу і надає в розпорядження користувача функції батьківського контролю. Додамо, що роутер зроблений дуже компактним і тому йому знадобиться мінімум вільного місця для встановлення.

  • TP-Link Archer C24
Цей маршрутизатор має всі переваги Archer C54, включно з роботою в двох діапазонах, підтримку MU-MIMO та Beamforming, роботу в режимах Wi-Fi роутера, точки доступу та підсилювача сигналу, чотири зовнішні антени та швидке налаштування через додаток Tether. 

Однак у порівнянні зі старшою моделлю Archer C24 забезпечує менш високу швидкість з’єднання - до 433 Мбіт/c на частоті 5 ГГц і до 300 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц. В будь-якому випадку можливостей нової моделі цілком достатньо для всіх основних завдань, включно з мережевими іграми та переглядом фільмів онлайн.


Наступна стаття
Acer Swift 3X - перший ноутбук із дискретною графікою Intel Iris Xe Max
Новий ноутбук серії Swift 3X оснащений процесорами Intel® Core™ 11-го покоління пропонує представникам творчих професій потужну продуктивність поза межами дому чи офісу.
Детальніше