Перший в індустрії гібридний комутатор із підтримкою трьох режимів управління
≈ 1 хвилина читати
<p>
</p>
<p>
     Компанія <b>Zyxel Networks</b>, <b><i>провідний постачальник надійних рішень на базі штучного інтелекту і хмарних технологій для домашніх користувачів і бізнесу</i></b>, <b><u>презентувала нову серію гібридних комутаторів другого рівня GS2220</u></b>. Їх застосування забезпечить високу продуктивність мережевої інфраструктури для бізнесу і освітніх установ. 
</p>
<p>
     Серія GS2220 є спадкоємицею найпопулярніших комутаторів Zyxel другого рівня серії GS2210.<br>
<br>
     При цьому <b>простота і гнучкість використання обумовлена ​​підтримкою трьох режимів управління: </b><br>
</p>
<ul>
    <li>з хмари Nebula,</li>
    <li>за допомогою Web-інтерфейсу\CLI або</li>
    <li>з використанням протоколу Simple Network Management Protocol (SNMP).</li>
</ul>
<b>Головною перевагою нового комутатора</b> серії GS2220 з трьома режимами використання є підтримка управління з безкоштовної хмари Zyxel Nebula, що дозволяє системному адміністратору за допомогою одного централізованого інтерфейсу дистанційно і в будь-який час керувати своєю мережею і стежити за її станом. 
<p>
</p>
<p>
<b>Рішення Nebula розроблено з урахуванням вимог сучасного бізнесу: </b>істотно покращує ефективність розгортання мережевого обладнання, його налаштування і конфігурації, а також можливості аналізу стану мережі.
</p>
<p>
     «<i>Надзвичайна ситуація через пандемію COVID-19 наочно показала, наскільки сьогодні важливі гнучкі опції управління, які можна застосовувати при будь-яких сценаріях розвитку подій</i>, - підкреслив Кроулі Ву (Crowley Wu), віце-президент Zyxel Networking SBU. - <i>Якщо в компанії є надійна мережа з повністю автоматизованим контролем ресурсів, то обслуговуючі її системні адміністратори зможуть легко дотримуватися правил соціального дистанціювання в цей складний кризовий час</i>».
</p>
<p>
     Всі моделі комутаторів серії GS2220 поставляються з безкоштовною ліцензією Nebula Pro на один рік, що дає в порівнянні з базовою Nebula додаткові можливості управління і моніторингу мережі. Таким чином, у їх покупців буде достатньо часу, щоб оцінити всі переваги віддаленого централізованого управління з хмари у версії Pro, і повністю підготуватися до переходу на хмарні технології в майбутньому в міру необхідності.<br>
</p>
<p>
<img src="/upload/medialibrary/583/5835b536aca5c8c424bfcf0eea376b2a.png"><br>
</p>
<p>
     Якщо з якихось причин системний адміністратор не використовує управління з хмари, то він може застосовувати локальне управління Web/CLI, що забезпечує детальний контроль всіх налаштувань і всі можливості доступу для читання/запису параметрів. Або управління за допомогою SNMP, при якому використовується база даних Management Information Base (MIB) з інформацією про всі компоненти мережі, що дозволяє легко управляти розгорнутими в мережі пристроями різних виробників.
</p>
<p>
<b>Особливості комутаторів </b><b>серії GS2220 </b>
</p>
<p>
</p>
<ul>
    <li><b>Стабільна і безшумна робота, компактний корпус</b></li>
</ul>
<p>
</p>
<p>
     Попит на комутатори другого рівня постійно зростає в міру впровадження конвергентних мереж, по яких передаються не тільки дані, але і голосовий трафік, відео, трафік систем електронної комерції та інших додатків. 
</p>
<p>
     Для ефективного обслуговування конвергентних мереж комутатори другого рівня повинні працювати дуже стабільно, тому <b>Zyxel застосувала в GS2220 удосконалення апаратної частини і програмного забезпечення, що поліпшують відмовостійкість пристрою. </b>Також в цих комутаторах для підвищення надійності вдвічі збільшене максимально допустиме значення електростатичного розряду і в чотири рази максимально допустимий стрибок напруги.<br>
     В комутаторах нової серії немає вентилятора або використовується вентилятор з інтелектуальним керуванням, тому вони працюють практично безшумно і їх можна розміщувати безпосередньо в приміщенні офісу поруч із робочими місцями співробітників. <br>
     Нарешті в порівнянні з іншими комутаторами, що підтримують PoE, у комутаторів серії GS2220 зменшений розмір корпусу і в результаті вони займають менше місця в серверній стійці або на робочому столі.
</p>
<p>
</p>
<ul>
    <li><b>Гнучкість на всіх портах</b></li>
</ul>
Комутатори серії GS2220 відрізняються не тільки зручністю управління, а й гнучким використанням портів. Старші моделі серії обладнані 44 гігабітними портами RJ45 і комбінованими гігабітними мідними/оптичними портами або двома портами SFP. Моделі серії з меншою щільністю портів призначені для впровадження розширених функцій управління другого рівня на рівні доступу до мережі. 
<p>
</p>
<p>
     Як завжди, обладнання вже є для резерву, покупки і тестування. Звертайтеся до Вашого менеджера!
</p>
<p>
</p>
Наступна стаття
Нові Wi-Fi 6 точки доступу Instant On AP22 у бездротовому портфоліо Aruba
Нова точка доступу Instant On AP22 створена для покращення робочого середовища малого бізнесу, віддалених офісів та шкіл.
Детальніше