Нові Wi-Fi 6 точки доступу Instant On AP22 у бездротовому портфоліо Aruba
≈ 3 хвилини читати

Шановні партнери!  

З радістю повідомляємо Вам про вихід нової точки доступу Aruba Instant On AP22, яка стала доступна і сертифікована на відповідність стандарту Wi-Fi 6 покоління! 

AP22 дозволяють оновити мережу Wi-Fi і підвищити продуктивність на всіх пристроях, готуючи її до більшої кількості мобільних та IoT пристроїв у майбутньому. 

Ключові характеристики:

  • Велика кількість вхідних/вихідних каналів (MU-MIMO) для обслуговування декількох клієнтів (Wi-Fi 5 і Wi-Fi 6) одночасно
  • Підтримка Wi-Fi Smart Mesh, 
  • Вбудований Bluetooth, 
  • Захищений гостьовий Wi-Fi з простим налаштуванням
  • Класифікація додатків, контроль та наочність
  • Зручний для управління веб-та мобільний додаток
Особливістю Wi-Fi наступного покоління 802.11ax є Orthogonal Frequency-Division Multiple Access (OFDMA). Він підвищує загальну ємність трафіку без затримок, забезпечуючи одночасну роботу точок доступу з декількома клієнтами з підтримкою Wi-Fi 6 на кожному каналі незалежно від типу пристрою чи трафіку.
 
Точка доступу Aruba Instant On AP22 стала першою точкою доступу Wi-Fi 6 в бездротовому портфелі рішень Instant On.
 

Серед основних переваг нової точки доступу Instant On AP22 можна виділити максимальну сукупну швидкість передачі даних 1.7 Gbps, збільшену пропускну здатність і зменшену затримку між точками доступу і підключеними клієнтами. 

Для отримання подробиць про особливості нової точки доступу, доступності, ціни і будь-якої іншої інформації, пов'язаної з HPE Aruba, звертайтесь на ел-пошту: [email protected].


Наступна стаття
Lenovo ideapad Gaming 3 — топовий ноутбук для геймінгу, який доступний кожному
Потужна «начинка», екран Full HD, дискретна відеокарта — пристрій підходить для запуску вимогливих до ресурсів ігор та програм.
Детальніше