Нова серія міжмережевих екранів Zyxel допоможе малому і середньому бізнесу налагодити роботу після закінчення пандемії
≈ 4 хвилини читати

Сьогодні через пандемію робота з дому стала нормою, тому у багатьох компаній виникли проблеми із забезпеченням безпеки зв'язку зі своїми співробітниками, які перейшли на ремоут. 

Компанія Zyxel Networks, провідний постачальник надійних рішень на базі штучного інтелекту і хмарних технологій для бізнесу та дому, представила нову серію міжмережевих екранів середнього класу USG FLEX, за допомогою яких компанії малого та середнього бізнесу (СМБ) зможуть підтримувати безпечний зв'язок зі своїм віддаленим персоналом зараз і після закінчення пандемії.

Особливості Zyxel USG FLEX:

У нових міжмережевих екранах Zyxel USG FLEX100/200/500 використовується більш потужна апаратна частина і вдосконалене програмне забезпечення. У порівнянні з попередньою серією Zyxel USG до 125% збільшилася продуктивність брандмауера і до 500% продуктивність уніфікованого захисту від загроз (Unified Threat Management UTM). Крім посиленої масштабованої системи інформаційної безпеки мережі, нові міжмережеві екрани надають віддалений VPN доступ, управління бездротовими точками доступу і всієї функціональності управління хот-спотами, що дозволяє використовувати їх як універсальне мережеве рішення.


Захист локальної мережі на базі глобальної інформації про кіберзагрози 

Міжмережеві екрани серії USG FLEX підтримують сервіс Zyxel Cloud Query на базі постійно оновлюваної хмарної бази даних про загрози, в яку збирається інформація з численних джерел. У цій базі даних зберігаються зразки шкідливого коду, отримані від провідних незалежних дослідницьких лабораторій, і інформація про погрози, виявлені міжмережевими екранами Zyxel, встановленими по всьому світу. Це дозволяє ефективно захищатися від атак нульового дня

Використовуваний штучний інтелект алгоритм Cloud Query класифікує загрози і визначає рівень ризику кожної з них для того, щоб компанія могла ідентифікувати найнебезпечніші з них і оперативно вживати необхідних заходів захисту. 

Робота в нових умовах 

Міжмережеві екрани USG FLEX збільшують ефективність роботи з дому, надаючи можливість створення гнучких і захищених VPN з'єднань з корпоративною мережею. У тому числі VPN на базі IPsec, SSL і L2TP over IPsec. Повністю автоматична настройка конфігурації з'єднання Zero-configuration істотно зменшує навантаження на ІТ-відділ компанії і дозволяє співробітнику самостійно швидко налагодити роботу з дому. Вбудований в міжмережевий екран контролер бездротових точок доступу забезпечує управління мережею WiFi без придбання додаткового контролера. 

Опція гнучкого ліцензування допоможе СМБ ефективно працювати у кризові періоди 

Замовники, які хочуть провести модернізацію обладнання свого USG до USG FLEX, можуть використовувати для цього вже наявні у них ліцензії замість покупки нових. Можна окремо придбати ліцензії для активації сервісів безпеки (контентного фільтру, антивірусу або сервісу аналітики і складання звітів Zyxel SecuReporter Premium) або придбати весь пакет ліцензій на сервіси безпеки UTM security license bundle. Також пропонується спеціалізований пакет сервісів для індустрії гостинності. 

«Для ведення бізнесу в умовах пандемії COVID-19 компаніям життєво необхідно поряд з безпекою своєї корпоративної мережі забезпечити і безпечний доступ до неї для співробітників, що працюють у віддаленому режимі, – підкреслив Натан Йен (Nathan Yen), віце-президент (AVP) Zyxel і керівник відділення Zyxel Gateway Business Unit. – Серія міжмережевих екранів USG FLEX – це безпечне, гнучке і зручне у використанні рішення, яке ідеально підходить для замовників із сектору СМБ». 

Компанія MTI hi-tech дистрибуція надає великий портфель рішень Zyxel для інформаційної безпеки. У нас на складі є величезний вибір устаткування, який підійде для будь-якої компанії відповідно до її розміру, щоб забезпечити належні гнучкість і продуктивність для оптимального захисту її бізнесу від постійно мінливих кіберзагроз. Щоб отримати консультацію і замовити обладнання Zyxel – звертайтеся до Вашого менеджера МТІ.

Наступна стаття
Нові широкоформатні принтери Epson серії SureColor SC-T для друку КАД, ГІС завдань або POS-матеріалів
Серія SureColor SC-T призначена для друку лінійних креслень, дизайн-проєктів, яскравих плакатів, банерів і т.д., тому відмінно підійде для різних видів бізнесу.
Детальніше