Нові широкоформатні принтери Epson серії SureColor SC-T для друку КАД, ГІС завдань або POS-матеріалів
≈ 3 хвилини читати

У червні 2020 лінійка широкоформатних принтерів серії Epson SureColor SC-T для друку КАД, ГІС завдань або POS-матеріалів поповнилася новинками Epson SureColor SC-T3405, Epson SureColor SC-T3405N, Epson SureColor SC-T5405. 

Широкоформатні принтери для вирішення інженерних задач – ці швидкі, компактні і безшумні пристрої створені для ефективної роботи архітекторів, інженерів, графічних дизайнерів в невеликому офісі або студії. 

Принтери серії Epson SureColor SC-T сумісні з більшістю САПР і ГІС програм, відтворюють креслення, графіки, дизайн-проєкти і барвисті фотографії в найдрібніших деталях завдяки використанню друкувальної голови Epson PrecisionCore і пігментних чорнил Epson UltraChrome XD.

Основні характеристики:

  • Формат друку – 24-36 дюймів
  • Друкуюча головка нового покоління Epson PrecisionCore TFP
  • Мінімалістичний дизайн
  • Швидкість друку: до 25 сек на відбиток А1
  • Підключення по Wi-Fi
  • Рулонний носій: 170 мм діаметр, 150 м довжина
  • Картриджі високої ємності (350 мл і 700 мл NEW!)
  • Друк без полів
Принтер Epson SureColor SC-T3100X – принципово нове рішення початкового рівня формату 24 дюйма з фронтальними чорнильними ємностями. Рекордно низька вартість володіння і висока швидкість друку роблять принтер Epson SureColor SC-T3100X ідеальним рішенням для роботи з САПР, ГІС та рекламними матеріалами.

Варіативність форматів, відмінна передача кольору, недороге обслуговування і компактні розміри повністю відповідають вимогам ринку до універсальних моделей початкового рівня. Друкуюча голова Epson PrecisionCore TFP не є витратним матеріалом, тому не потребує регулярної заміни, а в комбінації з фронтальними ємностями для поповнення чорнила гарантує рекордно низьку вартість володіння. 

На моделі принтерів SureColor SC-T для партнерів МТІ діють спеціальні ціни! Для отримання прайсу звертайтеся до Вашого менеджера. 

Вдалих продажів!

Наступна стаття
Безшовне покриття із новою Wi-Fi системою Halo S12 від Mercusys
Завдяки Mesh-технології Mercusys Halo S12 працює як єдина система, забезпечуючи потужний Wi-Fi сигнал в кожному куточку будинку з площею покриття до 260 м². Якщо потрібно збільшити зону покриття, потрібно просто додати більше пристроїв Halo.
Детальніше