Нове покоління персонального фітнес-помічника - ASUS VivoWatch BP (HC-A04)
≈ 8 хвилин читати

У продаж МТІ надійшов високофункціональний розумний годинник Asus Vivo Watch BP (HC-A04)  із функціями медичних пристроїв.

Новинка від Asus забезпечує цілодобовий моніторинг стану організму і здатний працювати до 4 тижнів на одному заряді батареї. Годинник має великий дисплей для зручного відстеження актуальних сповіщень. Вбудований GPS-датчик дозволяє моніторити показники фізичної активності, які зберігаються для аналізу і порівняння у фірмовому додатку Asus HealthConnect. 

Компактний і легкий годинник практично не відчувається на руці і забезпечує комфортні відчуття при носінні.

    Asus_Vivo_Watch_BP     Годинник протягом доби моніторить стан організму користувача, дозволяє вимірювати частоту скорочення серцевого м'яза і артеріальний тиск за допомогою ЕКГ-сенсорів і сенсора ФПГ. Ексклюзивна технологія ASUS HealthAI аналізує отримані дані і допомагає формувати актуальні рекомендації для підтримки здорового способу життя в програмі ASUS HealthConnect.
Фірмовий додаток для смартфону ASUS HealthConnect синхронізується із годинником за станом свого організму і дозволяє порівнювати показники та відслідковувати прогрес. Програма ASUS HealthConnect відображає актуальну інформацію про рівень антистресу, про серцевий ритм і артеріальний тиск. У програмі зберігається інформація про фізичну активність і про якість сну. На основі аналізу даних додаток надає персональні рекомендації для підтримання корисного рівня активності, який буде максимально корисний вашому організму.

     Asus_Vivo_Watch_BP
     Asus_Vivo_Watch_BP Смарт годинник Asus Vivo Watch BP водночас виконує функцію фітнес-трекера і відстежує показники вашої фізичної активності. GPS-сенсор із високою точністю вимірює пройдену дистанцію, час і швидкість пересування. Годинник також підраховує витрачені калорії і кількість пройдених кроків. Ефективність тренувань вимірюється за допомогою унікального індикатора аеробної зони.

На екран Asus Vivo Watch BP виводиться інформація про повідомлення, що надійшли, і дзвінки, що дозволяє бути на зв'язку навіть, якщо телефон не завжди під рукою.

     Asus_Vivo_Watch_BP

Годинник Asus Vivo Watch BP працює до 28 днів без підзарядки завдяки енергоефективній батареї, яка економніша за будь-які аналогічні пристрої. Таким чином, годинник у режимі 24/7 забезпечує відстеження актуальної інформації про самопочуття, моніторить ефективність тренувань і сприяє підтриманню корисного для здоров'я стану організму.

Замовляйте Asus Vivo Watch BP у менеджера МТІ!

Наступна стаття
Нова серія міжмережевих екранів Zyxel допоможе малому і середньому бізнесу налагодити роботу після закінчення пандемії
Міжмережеві екрани Zyxel нової серії USG FLEX забезпечують надійний захист корпоративних мереж і надають віддалений доступ співробітникам. Вони працюють швидше, в них реалізовано більше функцій і гнучку систему ліцензування.
Детальніше