Монітори для комфортної роботи, навчання, відпочинку
≈ 29 хвилин читати

Пропонуємо ознайомитися з широким асортиментом моніторів. У підбірці ви знайдете монітори для офісу, для віддаленої роботи вдома, для перегляду фільмів, монітори для геймерів, для редагування фото та відео контенту, а також професійні для медичних установ. 

Усі монітори доступні на складі MTI hi-tech дистрибуція.

  • BenQ
BenQ GW2480T – найкращий вибір для офісу чи дому.

Ультратонкий монітор з Full HD дисплем, із технологією захисту очей для дому й роботи, із діагоналлю 23,8 дюйма та роздільною здатністю FHD 1080p GW2480T. Монітор забезпечує новий рівень візуального задоволення з реалістичними кольорами та підвищеним контрастом і чіткістю.

Розмір екрану 23.8
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz

BenQ EX2780Q Brown-Black – найкращий домашній варіант з IPS матрицею і частотою 144 Гц 




Монітор з технологією Brightness Intelligence Plus дозволяє точно відображати рівні зовнішнього освітлення будь-якого приміщення, а також автоматично регулювати яскравість і колірні характеристики зображення на екрані, створюючи умови для комфортного перегляду.

Розмір екрану 27
Тип панелі IPS
Частота оновлення 144Hz


BenQ XL2546 White-Blue – кращий монітор для Е-спорту 



Монітор з сучасним та незвичайним дизайном має декілька сучасних технологій. Flicker Free відповідає за зменшення мерехтіння екрану. Black eQualizer освітлює навіть темні закутки гри. Low Blue Light сприяє усуненню втоми очей, викликаної шкідливими променями синього світла і тривалим переглядом контенту під час гри. Color Vibrance - функція, яка дозволяє вибрати один з 20 рівнів налаштувань. Потрібні опції можна підібрати до конкретної гри.

Розмір екрану 24.5
Тип панелі TN
Частота оновлення 240Hz


BenQ EX3203R –  кращий вигнутий монітор для домашнього використання та ігор



31,5-дюймовий монітор з QHD-екраном із радіусом кривизни 1800R. Можна насолоджуватися широкою гамою кольорів під час домашнього перегляду та ігор і отримувати максимально плавне зображення завдяки технологіям HDR і FreeSync 2.

Розмір екрану 31.5
Тип панелі VA
Частота оновлення 144Hz


BenQ PD2720U – кращий 4К монітор для професіоналів


Монітор для спеціалістів творчих професій підтримує новітні стандарти передачі кольору P3 і DCI-P3. Пристрій оснащений технологією HDR10, що дозволяє дизайнерам попередньо переглядати HDR контент під час редагування, забезпечуючи бажані результати для робіт.

Розмір екрану 27
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz

 
  • Iiyama
Iiyama GB2560HSU-B1 – найдоступніший 144 Гц ігровий монітор


Широкоформатний монітор, з 24,5-дюймовим екраном, з Full HD ідеально підходить для сучасних ігор. GB2560HSU-B1 має найзаповітнішу технологію для геймерів - AMD FreeSync, яка усуває переривання, підвисання ігор, чи не фантастика?

Розмір екрану 25
Тип панелі TN LED
Частота оновлення 144Hz



Iiyama GB3461WQSU-B1 – новітній 144 Гц IPS ультра-вайд монітор

 
Завдяки IPS матриці, частотою оновлення 144Гц, часу відгуку 1мс MPRT і розширенню 3440x1440, монітор дозволяє геймерам розкрити свій ігровий потенціал і насолодитися чудовою якістю зображення.

Розмір екрану 34
Тип панелі ADS-IPS
Частота оновлення 144Hz

 
Iiyama XB3270QS-B1 – величезний екран за дууууже доступною ціною



  
Мабуть, один з найдоступніших на ринку моніторів з 32 дюймовим екраном. Універсальна модель монітору з IPS екраном гарантує ідеальну передачу кольору. Регульована по висоті підставка дозволяє змінювати положення екрану відповідно до уподобань користувача.

Розмір екрану 31.5
Тип панелі IPS Panel Technology LED
Частота оновлення 60Hz

 
Iiyama XUB2493HSU-B1 – ідеальний варіант як для дому, так і для офісу
 
Монітор зі стильним дизайном та з екраном «від краю до краю» робить його ідеальним рішенням для використання декількох моніторів. Високі значення контрастності і яскравості означають, що монітор забезпечить відмінні характеристики для роботи веб-дизайну і роботи з фото контентом. Регульована по висоті підставка дозволяє легко налаштувати положення екрану відповідно до уподобань користувача. Це відмінний вибір для дому або офісу.

Розмір екрану 23.8
Тип панелі IPS Panel Technology LED
Частота оновлення 60Hz

 
Iiyama T2252MSC-B1 – якщо сенсорний монітор, то тільки iiyama
 
Ультратонкий, сенсорний 21,5 дюймовий монітор. Завдяки технології IPS, він відмінно передає колір, а широкі кути огляду роблять його ідеальним вибором для широкого спектра використання (інтерактивних кіосків, інсталяцій в роздрібній торгівлі, POS та інтерактивних презентаціях).

Розмір екрану 21.5
Тип панелі IPS Panel Technology LED
Частота оновлення 60Hz

 
  • Dell
Dell S3220DGF – 32 ігрових дюйми
 
Ігровий 31,2 дюймовий монітор з QHD та вигнутим HDR-дисплеєм. Графічний процесор AMD Radeon FreeSync ™ 2 HDR з частотою оновлення до 165 Гц формує приголомшливо реалістичне зображення, що особливо важливо під час напруженого ігрового моменту.

Розмір екрану 31.5
Тип панелі VA
Частота оновлення 165Hz

 
Dell E2720HS – 27 дюймів, а нічого зайвого немає
 
27 дюймовий монітор чудово підходить для комфортної повсякденної роботи. Розширення Full HD і технологія IPS забезпечують передачу кольору без спотворень. При довготривалій роботі монітор має технологію ComfortView, що знижує рівень шкідливого синьогокольору на величину до 60% 1 випромінювання, щоб користувач міг працювати довше без дискомфорту.

Розмір екрану 27
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz

 
Dell P2421DC – 2К зайвими не будуть
 
Монітор із діагоналлю 23,8 та дозволом QHD (2560×1440) забезпечує більше екранного простору, ніж монітори з роздільною здатністю Full HD. Монітор можна повертати у вертикальній і горизонтальній площинах, нахиляти і регулювати по висоті для комфортної роботи вдома або в офісі протягом усього дня.

Розмір екрану 23.8
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz

 
Dell SE2419HR – 24" дюйми задоволення
 
Стильний сучасний дизайн чудово підійде для будь-якого інтер’єру. Підставка стала меншою на 30%, що значно економить місце на робочому столі. Кольори на 24 дюймовому моніторі відображаються чітко і без спотворень при перегляді з будь-якої точки завдяки широкому куту огляду 178°/178° і матриці IPS.

Розмір екрану 23.8
Тип панелі IPS
Частота оновлення 75Hz

 
Dell U2720Q – 4К потрібні всім
 
Монітор з діагоналлю 27 "з роздільною здатністю 4K і найширшим колірним охопленням в своєму класі і забезпечує охоплення 99% простору sRGB і 99% простору Rec 709. 4K UHD (3840x2160) і висока щільність пікселів 163 ppi надають в чотири рази більше інформації, ніж формат Full HD.

Розмір екрану 27
Тип панелі IPS
Частота оновлення 75Hz

 
  • НР
HP E344c Curved Display – найдоступніші вигнуті 34 дюйми
 
Найдоступніший 34 дюймовий монітор з WQHD, співвідношенням сторін 21:9 і підтримкою декількох областей на одному просторі екрану дозволяє переглядати декілька матеріалів одночасно, не відволікаючись на рамки, що розривають зображення. Широкі можливості регулювання монітору дозволяють вибрати найбільш комфортне положення.

Розмір екрану 34
Тип панелі VA
Частота оновлення 60Hz

 
HP P24h G4 FHD Monitor – монітор, який буде доречний скрізь


Більше не потрібно перемикатися між вікнами, адже монітор має 23,8 дюймовий екран із високою роздільною здатністю 1920x1080, яка дозволяє зі зручністю переглядати документи і таблиці, одночасно працюючи з декількома додатками. Адже ультратонкі рамки з трьох сторін забезпечують широкий огляд.

Розмір екрану 23.8
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz




HP Z24xG2 DreamColor Display – професіоналом може стати кожен
 
Доступний монітор з діагоналлю екрана 24 дюйми дозволяє працювати з роздільною здатністю 1920x1200 на співвідношенні сторін 16:10. Монітор забезпечує бездоганну точність передачі кольору при роботі з графікою, а також можливість вибору і калібрування колірного простору одним натисканням кнопки. Такий монітор чудово підійде для дизайнерів, які тільки но почали свій шлях, та прагнуть стати професіоналами.

Розмір екрану 24
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz

 
HP N223 – відмінний бюджетний варіант для офісів

Бюджетний монітор, який чудово підійде для повсякденних задач в офісі. Екран з роздільною здатністю Full HD 1920x1080 забезпечує хорошу деталізацію. Монітор сумісний із застарілим обладнанням, та легко підключається за допомогою роз'ємів HDMI і VGA.

Розмір екрану 21.5
Тип панелі TN
Частота оновлення 60Hz



HP EliteDisplay E273q – те, що кожен MUST HAVE
 
Цей стильний 27 дюймовий із захоплюючою Quad HD та функціональний з ультра тонкими рамками монітор передає неперевершене зображення на декількох екранах. Це must have монітор для кожного хто шукає по справжньому стильний монітор, який підійде під будь-який інтер’єр.

Розмір екрану 27
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz

 
  • Eizo
Eizo CG279X-BK – якщо профі, то Eizo


Професійний монітор розміром 2560 x 1440. ColorNavigator 7 - це останнє програмне забезпечення для калібрування та контролю якості для моніторів управління кольором ColorEdge. Він поєднує в собі всі функції попереднього програмного забезпечення управління кольором EIZO, ColorNavigator 6 та ColorNavigator NX, щоб створити нове і вдосконалене рішення для творчих матеріалів у різних сферах.

Розмір екрану 27
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz


Eizo MX216 – найкращий монітор для медичної галузі



Монітор, який чудово підійде для оцифрування великої кількості зображень, адже рентгенологи переглядають все більше інформації на своїх екранах. Унікальна технологія EIZO Work-and-Flow зменшує складність робочого процесу візуалізації за допомогою нових функцій, розроблених для потреб рентгенолога. Користувачі можуть скористатися функціями Work-and-Flow за допомогою монітора та вбудованого програмного забезпечення RadiCS LE.

Розмір екрану 21
Тип панелі IPS
Частота оновлення 61Hz



Eizo EV2785-BK – багато-багато Японії


Японський монітор, з 27-дюймовим екраном має роздільну здатність 4К, надаючи зображенням велику чіткість. Завдяки елегантному безкаркасному дизайну та USB Type-C підключенню, EV2785 допомагає максимально використовувати робочу область. Щоб запобігти втомі очей, датчик яскравості під назвою Auto EcoView виявляє зміни яскравості навколишнього середовища, які відбуваються протягом дня, і автоматично налаштовує екран на ідеальний рівень яскравості.

Розмір екрану 27
Тип панелі IPS
Частота оновлення 60Hz

    За інформацією звертайтесь до менеджера нашої компанії.
  • Бажаємо Вам вдалих продажів!

Наступна стаття
TP-Link Deco M9 Plus: флагманська Wi-Fi Mesh-система
Mesh-cистема модулів дозволяє позбавитися від «мертвих зон» Wi-Fi покриття – для цього потрібно розмістити другий або третій модуль на ділянках зі слабким Wi-Fi сигналом.
Детальніше