TP-Link Deco M9 Plus: флагманська Wi-Fi Mesh-система
≈ 4 хвилини читати

Компанія TP-Link запустила продаж нових Wi-Fi Mesh-систем Deco M9 Plus. Deco використовує систему модулів для безперебійного доступу до Wi-Fi у всьому будинку. 

Deco M9 Plus – центр розумного будинку, який дозволяє встановити зв'язок з пристроями, що працюють по протоколу Zigbee, з єдиної платформи без необхідності використовувати додатковий хаб. 

Ця Wi-Fi Mesh-система складається з двох або трьох модулів і забезпечує стабільне високошвидкісне підключення до домашньої Wi-Fi мережі. Комплект Deco M9 Plus забезпечує Wi-Fi покриття на площі до 600 кв.м. при використанні 3-модульного комплекту і до 418 кв.м. при використанні 2-модульного комплекту.  


Комплект Deco M9 Plus допоможе створити єдину домашню мережу з одним ім'ям, в якій підключені пристрої будуть автоматично перемикатися між модулями. Mesh-система гарантує швидке і стабільне з'єднання із загальною швидкістю до 2134 Мбіт/с, підтримує стандарт 802.11ac і може працювати на трьох частотах - одній частоті 2,4 ГГц (швидкість до 400 Мбіт/c) і двох частотах 5 ГГц (швидкість до 867 Мбіт/c на кожній). 

Deco M9 Plus може працювати як хаб для розумного будинку і об'єднати всі пристрої в одному простому додатку. Зокрема, Mesh-система сумісна з розумними Wi-Fi пристроями TP-Link, GE, Kwikset і інших популярних брендів, забезпечуючи взаємодію між лампами, сенсорами, замками, Wi-Fi камерами і т.д.

Особливості:

  • Mesh-система забезпечить одночасне підключення для понад 100 пристроїв і відмінно підійде для приватного будинку, великої квартири і навіть для офісу невеликої компанії. Для передачі даних технологія TP-Link Mesh вибирає найкращий канал і частотний діапазон, гарантуючи стабільне Wi-Fi з'єднання в будь-якій точці будинку. При підключенні до мережі смартфон, планшет або ноутбук будуть автоматично підключається до модуля з найкращим сигналом.
  • Адаптивна маршрутизація дозволяє мінімізувати затримку Wi-Fi сигналу, а функція відновлення відповідає за збереження з'єднання навіть в тому випадку, якщо один з модулів буде відключений. Deco M9 Plus легко і швидко налаштовується за допомогою фірмового додатка TP-Link Deco, який можна завантажити на смартфон або планшет.
  • Пакет безпеки TP-Link HomeCare надійно захистить кожен підключений пристрій за рахунок використання поновлюваного антивірусу від Trend Micro.
  • Функція батьківського контролю допоможе встановити обмеження на використання мережі і заблокувати шкідливий контент, створюючи унікальні профілі для кожного члена сім'ї.
Запитуйте у менеджера про надходження Wi-Fi Mesh-систем Deco M9 Plus у продаж МТІ.

Наступна стаття
Стильний та потужний Lenovo Legion Y740 створений для нових ігрових викликів
Ноутбуки Legion з операційною системою Windows 10 і процесорами Intel® Core™ процесори 9-го покоління призначені для виконання найсучасніших ігрових завдань.

Детальніше