Обирайте надійний блок розподілу живлення (PDU) від CONTEG
≈ 1 хвилина читати

Для живлення активного обладнання в серверних кімнатах і центрах обробки даних (ЦОД) активно використовуються блоки розподілу живлення (PDU). Широкий асортимент таких рішень можна знайти в портфелі виробника CONTEG.  
PDU пропонуються із різними комбінаціями стандартних і промислових розеток і розраховані під великі потоки струму.  
Рішення, що володіють високою надійністю, виробник CONTEG ділить на три сімейства:

  • Базові блоки розподілу електроживлення (PDU) дозволяють організувати надійне енергопостачання серверних приміщень з підвищеною щільністю розміщення обладнання. Ці моделі пропонують надійне електропостачання для шаф, в яких встановлені стандартні сервери і блейд-сервери.

  • Блоки PDU з моніторингом оснащені амперметром, показання якого легко зчитуються, а також підтримують функцію віддаленого спостереження через мережу Ethernet за енергоспоживанням розеток.

Застосування пропонованих CONTEG блоків розподілу електроживлення з можливістю моніторингу дозволяє організувати надійне енергопостачання стандартних і блейд-серверів з підвищеною щільністю розміщення і надає можливість користувачеві отримувати дані з усіх інтелектуальних блоків розподілу електроживлення, встановлених на об'єкті.


  • Керовані PDU. Інтелектуальні керовані PDU CONTEG є найбільш функціональними з представлених на ринку. Завдяки використанню мікропроцесорів серверного класу продукція цієї серії дарує користувачу безпрецедентні можливості моніторингу та управління. Блоки оснащені веб-сервером і захисною системою firewall.

PDU оснащені зручним для користувача дисплеєм і інтерфейсом для віддаленого отримання інформації про силу струму і інші параметри мережі Ethernet. MIB-файл служить для інтеграції цих PDU із системами управління сторонніх виробників або програмою CPS (CONTEG ProServer). Ці PDU вимірюють напругу і частоту, коефіцієнт потужності, активну і повну потужність, а також енергоспоживання (кВт·год).

Про доступні до замовлення блоки розподілу живлення (PDU) запитуйте в менеджера МТІ. 

Вдалих продажів!

Наступна стаття
Актуальні мережеві рішення HPE Aruba для компаній
Ці рішення дозволяють негайно реагувати на зміну потреб компаній в мережевій інфраструктурі та організувати безпечне, продуктивне віддалене підключення своїх співробітників до корпоративної мережі.
Детальніше