Оновлена модель інтернет-центру AIR від Keenetic вже у продажу
≈ 4 хвилини читати

Молода компанія Keenetic оновила бестселер AIR KN-1611, який прийшов на зміну KN-1610. Це інтернет-центр із дводіапазонним Mesh Wi-Fi AC1200, 5-портовим Smart-комутатором і перемикачем режиму роутер/ретранслятор.  

Особливості AIR KN-1611: 

  • Тепер з легкістю можна перемикати режим роботи пристрою та використовувати його як роутер або ретранслятор (без додаткових налаштувань). 
  • Порівнюючи з минулою моделлю, KN-1611 має ще один порт Ethernet, вдвічі більше оперативної пам’яті (128 Мб) та флеш пам’яті (32 Мб). 
  • Новий чіп MT7613 для Wi-Fi в діапазоні 5 ГГц підтримує технології MU-MIMO, Beamforming і AirTime Fairness, які допомагають ефективніше справлятися одночасно з великою кількістю клієнтів і роботою в mesh-мережі. KN-1611 – висококласний Wi-Fi роутер класу AC1200, адже його швидкість перевищує 100Мбіт/сек. 
  • Гарантія діє три роки, при реєстрації пристрою на сайті Центрі підтримки Ви отримуєте додатково рік гарантії. 


Крім того бренд Keenetic став фаворитом читачів за версією IXBT Brand 2019 в номінації “Бездротове Wi-Fi обладнання”. 

За результатами голосування читачів IXBT – бренд Keenetic зайняв перше місце в номінації “Бездротове Wi-Fi обладнання”, отримавши 19,7% голосів. Срібло отримав бренд – Asus (17%), а бронза дісталася tp-link (15,6%).

Не дивлячись на те, що компанія Keenetic спочатку була стартапом і з’явилася трохи більше двох років тому, проте саме вона має найфункціональнішу систему Keenetic OS і відрізняється зручними мобільними додатками для налаштувань і моніторингу. 

Користувачі також відмітили, що радіочастоти Keenetic з легкістю долають різні перешкоди (стіни, двері, меблі).  

Новинка AIR KN-1611 вже доступна на складі MTI hi-tech дистрибуція для замовлення.
За інформацією звертайтесь до менеджера нашої компанії.    

Бажаємо Вам вдалих продажів!


Наступна стаття
Максимальне прискорення до 10 гігабіт із новим комутатором XGS1210-12 від ZYXEL
Підтримка XGS1210-12 мультигігабітних швидкостей передачі даних забезпечує обслуговування різних пристроїв як ігрові ноутбуки, робочі станції, сервери, сховища (NAS) або точки бездротового доступу.
Детальніше