Максимальне прискорення до 10 гігабіт із новим комутатором XGS1210-12 від ZYXEL
≈ 4 хвилини читати

Компанія MTI hi-tech дистрибуція представляє своїм партнерам новий ексклюзивний комутатор XGS1210-12 від ZYXEL зі швидкістю прискорення – 10 гігабайт.   

Давайте з'ясуємо, чим цей комутатор особливий і чому на нього варто звернути увагу:

  • Прискорення – 10 гігабайт
XGS1210-12 має два 10-гігабітних порти SFP+, які забезпечують більш високі швидкості передачі даних і дозволяють клієнтам миттєво перейти на гібридне високошвидкісне мережеве середовище за вигідною ціною.   

  • Мультигігабітні швидкості
Підтримка швидкості передачі даних 10G, 2.5G, 1G і 100M забезпечує обслуговування різних мережевих пристроїв, таких як ігрові ноутбуки, настільні комп'ютери, робочі станції, сервери, сховища (NAS) або точки бездротового доступу.  

  • Зручне веб-керування
XGS1210-12 має зручний веб-інтерфейс, за допомогою якого легко здійснюється управління та налаштування. Він також збереже конфігурацію і оновить прошивку, гарантуючи, що мережа буде працювати надійно в будь-який час.   

  • QoS для кращого контролю трафіку
QoS (якість обслуговування) – це можливість надавати пріоритети для різних додатків, користувачам або потокам відео/голосу/даних, а також гарантувати певний рівень продуктивності для мережевого трафіку.  

  • Поділ по VLAN для підвищеної безпеки мережі

VLAN (віртуальна локальна мережа) може використовуватися для поділу внутрішньомережевого трафіку, наприклад, між адміністраторами і звичайними користувачами або між співробітниками і гостьовими користувачами.   

  • Агрегація каналів для збільшення пропускної здатності
XGS1210-12 може об'єднати два фізичних порти для створення єдиного високошвидкісного каналу передачі даних, прискорення передачі файлів і підвищення надійності з'єднання.  

XGS1210-12 був спеціально розроблений для задоволення сучасної потреби в більшій пропускній здатності без збільшення витрат і ускладнення розгортання. Оснащений вісьмома гігабітними портами, двома портами 10G SFP+ і двома портами 2.5G XGS1210-12 пропонує додаткову гнучкість при інсталяції мережі і забезпечує гібридну високошвидкісну мережу для будинку або офісу.   

Перша партія нового мережевого устаткування XGS1210-12 вже доступна для резерву в МТІ за приємною ціною!   

За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджера нашої компанії. 


Наступна стаття
Оновлений ноутбук Acer Nitro 7 та новинка Acer Predator Helios 300
Цікаві моделі цих ігрових ноутбуків від Acer, які вирізняє потужність, достатня для робочих завдань, а також сучасних ігрових проєктів.

Acer пропонує широку лінійку потужних пристроїв, які допоможуть ефективно працювати будь-де.
Детальніше