VPN рішення для кібер-безпеки малого і середнього бізнесу від компанії MTI
≈ 10 хвилин читати

Компанія MTI, єдиний і ексклюзивний дистрибутор обладнання ZYXEL в Україні, з гордістю представляє новітню розробку компанії – ZyWALL VPN1000. Наші партнери, компанія ZYXEL, представили це найбільш потужне рішення для віртуальних приватних мереж у січні цього року.  

Із новим шлюзом компанії малого і середнього бізнесу (SMB) легко і безпечно зможуть налагодити  доступ віддалених офісів і співробітників до корпоративної інформації  і її передачу між різними майданчиками. 

З-за постійно росту рівня кіберзагроз, SMB-сектору все важче підтримувати свою інформаційну безпеку, особливо коли захист необхідний для віддалених філій (співробітників) і каналів зв'язку з ними. Універсальне рішення ZyWALL VPN1000 повністю виключає ці проблеми безпеки за допомогою зручної функціональності підключення, впровадження SD-WAN та інших функцій захисту мережі. 

Особливості ZyWALL VPN1000 

  • Нове рішення з сімейства ZyWALL VPN підтримує всі основні типи підключень VPN і може керувати підключенням IPSec, L2TP, SSL & TLS і PPTP, тунельного протоколу SSL і TLS і PPTP, а також технологіями 
    site-to-site і client-to-site. 
    Незалежно від того чи компанії потрібен доступ до корпоративної мережі співробітників, що працюють за межами офісу, або потрібно надавати філіям можливості спільної підготовки звіту для головного офісу, її дані завжди будуть безпечно транслюватися по мережі в зашифрованому вигляді. 
  • Високопродуктивний SD-WAN

ZyWALL VPN1000 поставляється з однорічною ліцензією SD-WAN, тому це рішення може бути використане як в автономному режимі, так і в режимі Nebula Orchestrator (SD-WAN).  
Хоча деякі рішення SD-WAN використовують балансування навантаження для оптимізації продуктивності підключення, що змушує користувачів кожного разу переналаштовувати конфігурації своїх брандмауерів, в продуктах ZYXEL із підтримкою SD-WAN використовується централізоване керування, тому користувачі можуть безпечно використовувати інтелектуальні функції і керувати трафіком через WAN, що дозволяє збільшити продуктивність програми. В результаті удосконалюються досвід користувачів та продуктивність роботи персоналу компанії, а також знижується вартість послуг ІТ.    

  • Дванадцять місяців безкоштовних послуг інформаційної безпеки 

На додаток до потужних VPN і SD-WAN можливостей, ZyWALL VPN1000 використовує зручні функції захисту мережі, в тому числі міжмережевий екран із фільтром контенту, повністю інтегрована функція сервісів безпеки за передплатою з фільтрами доменів URL і HTTPS, а також безпечний пошук. Також продукт використовує технологію Zyxel GeoEnforcer для визначення географії відправника вхідного трафіку. 

Крім того, VPN1000 підтримує гібридні хмари і його сертифікований шлюз повністю налаштований для підключення до публічних хмар AWS VPC і Microsoft Azure.          

В Україні це обладнання вже доступне для замовлення для наших партнерів! 
Це останній продукт в лінійці пристроїв Zyxel VPN для забезпечення комплексної безпеки, яка включає в себе моделі VPN50VPN100 і VPN300. Ми допоможемо компаніям будь-якого розміру вибрати з цієї лінійки модель, яка буде оптимальною для її вимог VPN.     

І як завжди, ми готові допомогти з консультаціями і порадувати акційною ціною на ексклюзивну новинку 
ZyWALL VPN1000 із SD-WAN. 

Наступна стаття
Актуально для українського споживача телебачення
TV Gazer приймають всі заблоковані супутникові канали із підпискою у провайдера. Зараз діє акція безкоштовної активації даної функції на апаратному рівні.
Детальніше