Актуально для українського споживача телебачення
≈ 1 хвилина читати

Із кінця січня 2020 року в Україні набули чинності зміни в порядку ТВ-мовлення, які обмежують доступ до популярних українських супутникових каналів мовлення.

Компанія Gazer інформує, що її телевізори оснащені функцією, яка дозволяє "прямо з коробки" транслювати всі заблоковані супутникові телевізійні канали в HD якості.

Для цього власнику телевізора Gazer потрібно тільки купити підписку у провайдера супутникового телебачення і активувати її на своєму пристрої. Якщо у вас є підписка супутникового телебачення провайдера Xtra ТВ, закодовані українські телеканали будуть працювати.

Звісно, телевізори Gazer приймають абсолютно всі супутникові канали, в тому числі і ті, які не були заблоковані. Для цього достатньо під'єднати кабель від супутникової антени безпосередньо до телевізора і налаштувати на ньому потрібні канали.

Пропозиція від виробника: в даний момент від компанії Gazer діє акція для безкоштовної активації функції прямого прийому абсолютно всіх супутникових каналів на апаратному рівні телевізорів Gazer. 

Період проведення даної акції – з 24 січня 2020 по 29 лютого 2020 року.

Із питань закупок звертайтеся до свого менеджера компанії МТІ hi-tech дистрибуція.


Наступна стаття
Оновлена модель інтернет-центру AIR від Keenetic вже у продажу
Air може виступати як висококласний Wi-Fi роутер класу AC1200, як ретранслятор Wi-Fi системи по кабелю Ethernet чи за допомогою Mesh Wi-Fi.
Детальніше