HP ZBOOK STUDIO x360 G5 – найпотужніший конвертибний ПК
≈ 8 хвилин читати

У продаж МТІ hi-tech дистрибуція надійшла новинка – один із найпотужніших ноутбуків-трансформерів на ринку HP ZBook Studio x360 G5.

Крім продуктивної апаратної платформи він також має й інші особливості. У HP ZBook Studio x360 G5 є сенсорний дисплей, який підтримує стілуси Wacom AES. При цьому сам екран може розгортатися на 360 градусів. Це дає користувачам можливість використовувати комп'ютер у самих різних положеннях. Зокрема, за HP ZBook Studio x360 G5 можна працювати як за класичним ноутбуком, встановлювати його як мультимедійну рамку або «перетворювати» в планшет.   

Переосмислення творчого процесу з універсальним ноутбуком, який дає вам останній конвертибний дизайн із безпрецедентною потужністю.

hp x360_1.jpg
     Потужне і універсальне рішення, яке дозволяє конвертувати творчий процес із ескізів і концепцій в кінцевий продукт. Ноутбук володіє характеристиками продуктивності і точності рукописного вводу, необхідними для редагування, градації кольору і ретуші на ходу. Завдяки шарніру на 360-градусів можна швидко перейти до будь-якого режиму, щоб продемонструвати свою роботу клієнтам.
                                       hp x360_3.png  

hp x360_2.jpg

    Ідеальний інструмент для будь-якого архітектора, щоб працювати в офісі і за його межами. Отримайте продуктивність, необхідну для ВІМ, і можливість легко редагувати та позначати малюнки на будівельному майданчику.

hp x360_4.jpg   

               hp x360_5.jpg
 hp x360_6.jpg

Комплексне рішення для робочого процесу проєктування – ескіз, концепція, модель, і рендеринг 3D-проєктів на одному пристрої. Отримайте неймовірну професійну продуктивність, щоб легко працювати з великими і складними 3D-моделями. Потім перейдіть на заводський цех, щоб редагувати і анотувати в режимі реального часу.

hp x360_7.png

ПРОЦЕСОРИ Intel 8-го покоління® CORE™
Ідеально підходить для важкого робочого навантаження з шестиядерними процесорами Intel® Core ™ i9 або Intel® Xeon® наступного покоління, призначеними для обробки складних багатопоточних додатків, таких як  Adobe Premier Pro4.


NVIDIA® Quadro® 3D ГРАФІКА
Легко редагуйте свої проєкти та візуалізуйте багатошарові файли з сертифікованою графікою NVIDIA® Quadro® P2000, оптимізованою для стабільності та продуктивності за допомогою професійних програмних додатків.


BLAZING FAST STORAGE

Створювати без проблем. Локально зберігайте великі файли та доступ до них на локальному сховищі NVMe ємністю до 4TB, що в 21 раз швидше стандартного жорсткого диска і в шість разів швидше, ніж SATA SSD.
З нашим інноваційним 360-градусним шарніром ви отримаєте комфорт ноутбука, зручність планшета і розкішні додаткові режими, які допоможуть вам продемонструвати свій дизайн.


Режим ноутбука для роботи

Неперевершена продуктивність в ноутбуці з діагоналлю 15,6 дюймів, який призначений для найбільших проєктів.

hp x360_8.jpg

Режим STAND & TENT для демонстрації
Легко демонструвати роботу за допомогою кількох режимів перегляду проєктів і концепцій.

hp x360_9.jpg



Режим планшета для творчості
Редагування і дизайн на ходу з комфортом планшета і пера Wacom AES.

hp x360_10.jpg

Режим док-станції для виготовлення
Споглядати роботу зблизька – із док-станцією підключіться до декількох дисплеїв.

hp x360_11.jpg

Для замовлення та отримання технічних відомостей про новинку HP ZBook Studio x360 G5 звертайтеся до Вашого менеджера МТІ. 

Бажаємо хороших продажів!

 

Наступна стаття
GOODRAM почав продаж в Україні високошвидкісного SSD IRDM PRO gen. 2
Модель увібрала в себе кращі напрацювання і тепер пропонує користувачам чіпи флеш-пам'яті 3D TLC замість попередніх MLC. Це дозволило збільшити щільність зберігання даних і знизити вартість накопичувача.
Детальніше