GOODRAM почав продаж в Україні високошвидкісного SSD IRDM PRO gen. 2
≈ 2 хвилини читати

Компанія Wilk Elektronik SA, лідер в області комп'ютерної пам'яті, повідомляє про доступність в Україні нового твердотільного накопичувача IRDM PRO gen. 2.

Новинка є спадкоємцем легендарного накопичувача IRDM PRO, який став лауреатом багатьох премій і користується повагою серед споживачів за відмінне співвідношення продуктивності, надійності і вартості.

Модель другого покоління увібрала в себе кращі напрацювання і тепер пропонує користувачам чіпи флеш-пам'яті 3D TLC замість попередніх MLC. Це дозволило збільшити щільність зберігання даних і знизити вартість накопичувача.

Нова модель твердотільного накопичувача IRDM PRO gen. 2 (модельний номер IRP-SSDPR-S25C-01T) має виконання 2,5 дюйма і підключається до системи через широко використовуваний порт SATA3, який забезпечує високу швидкість передачі даних до 6 Гбіт/с. Сам SSD здатний досягати надзвичайно високої швидкості читання до 555 МБ / с. Швидкість запису також порадує користувачів високим значенням на рівні 535 МБ/с.

Кількість операцій вводу/виводу в секунду теж знаходиться на високому рівні 92000 і 86000 для випадкових операцій читання і запису, відповідно. 
А великого обсягу накопичувача в 1 ТБ буде достатньо не тільки для установки операційної системи і всіх необхідних програм, але також і для зберігання фотографій, фільмів та інших даних або для установки і швидкого запуску сучасних ресурсоємних ігор.

Твердотільний накопичувач IRDM PRO gen. 2 IRP-SSDPR-S25C-01T ємністю 1 ТБ доступний в роздрібних мережах України з 1 листопада за ціною близько $ 170.


Інформація про Wilk Elektronik SA:
Заснована в 1991 році в польському місті Тихи, компанія Wilk Elektronik спочатку була дистрибутором оперативної пам'яті. До 1996 року вона зайняла провідні позиції на ринку. 
А в 2003 перемістилася в місто Лазіска-Гурне, створивши власні виробничі потужності, на яких почала випускати комп'ютерну пам'ять під брендом GOODRAM. 
З 2007 року стратегічним партнером Wilk Elektronik став світовий лідер флеш-технологій – компанія Toshiba.

На сьогодні Wilk Elektronik випускає під брендом GOODRAM модулі пам'яті, карти пам'яті, флеш-накопичувачі і SSD накопичувачі. 

Наступна стаття
SIP конференц-телефон Panasonic KX-HDV800
Комбінація нового SIP конференц-телефона та Panasonic Conference App у роботі дозволить перенести One Touch Conferencing у конференц-залу.
Один дотик - це все, що потрібно для початку або приєднання до телефонної зустрічі.
Детальніше