Нові ноутбуки ACER вже у продажу МТІ
≈ 2 хвилини читати

Шановні партнери!

Інформуємо вас про надходження нових ноутбуків ACER.
Серед новинок ви знайдете як базові моделі зі стандартними можливостями, також комп'ютери для виконання більш ресурсоємних завдань, таких як редагування відео, або казуальних ігор, і навіть просунуті ультрапортативні пристрої.

Асортимент і опис новинок:

  • Acer Swift 3 поєднує в собі стиль, потужність і малу вагу.
    Працюйте швидко і ефективно або розслабтеся і насолоджуйтеся яскравими кольорами на 14-дюймовому дисплеї завдяки потужному графічному процесору NVIDIA® та центральному процесору Intel®.
    Тонкий корпус і тривала робота від батареї дозволяють завжди носити цей пристрій з собою, де б ви не були. 


  • Acer Aspire 5
    Подорожуйте з легкістю і виглядаєте при цьому прекрасно завдяки тонкому, легкому дизайну і відшліфованій верхній алюмінієвій кришці Aspire 5.
    Цей витончений ноутбук має товщину лише 17,95 мм, а його гладке тактильне покриття підкреслює вдосконалені відчуття і вигляд кришки.
    Пристрій прослужить вам протягом цілого дня завдяки ресурсу роботи від батареї до 11 годин. 


  • Acer Nitro 5
    2 вентилятора, Acer CoolBoost ™ і 2 вентиляційних отвори допоможуть охолодити пристрій при інтенсивній роботі. CoolBoost ™ підвищує швидкість вентилятора на 10% і покращує охолодження ЦП і відеокарти на 9% (порівняння з авторежимом).
    Отримуйте доступ до команд натисканням клавіші NitroSense, а також за допомогою клавіш WASD і клавіші стрілок з продуманою підсвічуванням. Клавіатура з глибиною натискання клавіш 1,6 мм забезпечує неперевершений комфорт при грі. Ефектна червона підсвітка клавіш дозволяє грати навіть при слабкому освітленні.
    Якісний звук дозволяє повністю зануриться в гру і здобувати перемогу за перемогою.
    Технології Waves MaxxAudio® і Acer TrueHarmony ™ зроблять геймінг більш реалістичним і забезпечать максимальну якість звуку. Waves MaxxAudio® покращує баси, голос і гучність, а Acer TrueHarmony ™ робить звучання глибоким і насиченим. 


  • Acer Nitro 7
    Грайте в ігри, де б ви не були, з ноутбуком в металевому корпусі Nitro 7.
    Цей ноутбук має вагу менше 2,5 кг і товщину всього 19,9 мм 2, тому беручи його з собою, ви зможете грати в ігри, де заманеться.
    Стильний корпус ноутбука привертає увагу, а головне – він зручний в користуванні. 


Бажаємо вам вдалих продажів!

Наступна стаття
AORUS LIQUID COOLER 360 - ультраефективна CВО з LCD дисплеєм і RGB підсвіткою!
Система водяного охолодження процесора сумісна з усіма сучасними сокетами AMD і Intel.
Детальніше