AORUS LIQUID COOLER 360 - ультраефективна CВО з LCD дисплеєм і RGB підсвіткою!
≈ 0 хвилин читати
Шановні партнери,
на складі MTI з'явилася цікава новинка від компанії GIGABYTE: AORUS LIQUID COOLER 360.

Система водяного охолодження процесора (СВО) AORUS LIQUID COOLER 360 сумісна з усіма сучасними сокетами AMD і Intel, а також пропонує ряд спеціальних функцій:

  • В водоблок вбудований дисплей, який не тільки дозволяє користувачеві налаштувати зовнішній вигляд на свій смак, але і вивести безпосередньо температуру або швидкість вентиляторів. А також, на дисплей можна виводити текст або зображення на вибір користувача;
    • Комплектні три 120мм вентилятори оснащені RGB-підсвіткою, яку теж можна налаштовувати під дизайн системи. Вентилятори оснащені подвійними кульковими підшипниками, що гарантують тривалий термін служби і тиху роботу. Швидкість вентиляторів автоматично контролюється в залежності від температури CPU, щоб знизити рівень шуму;
      • Розмір теплообмінника СВО 360 мм;
        • Gigabyte вбудувала в систему помпу Asetek 6-го покоління. Вона повинна працювати дуже тихо, але при цьому забезпечувати достатній потік рідини.
          • Якщо вірити Gigabyte, в порівнянні з такими ж вентиляторами і теплообмінником конкурентів, нова СВО забезпечує температуру на 7% нижче.
            • Через деякий час на складі MTI з'являться нові СВО AORUS з іншими вентиляторами і меншими розмірами теплообмінника.

              Рисунок2.jpg
Наступна стаття
Брандмауер ZYXEL ATP100 – краще рішення для захисту невеликих компаній
Устаткування є найдоступнішим за ціною фаєрволом із таким широким функціоналом і можливостями для забезпечення кібербезпеки.
Детальніше