Останні телевізори Philips із новими дизайнами та оновленнями
≈ 3 хвилини читати
<p>
     Нова лінійка телевізорів Philips 2023 року представляє оновлення усіх серій телевізорів Philips від початкових серій смарт-телевізорів і до флагманських серій Philips OLED.
</p>
<p>
     Основні зміни, що виділяють нову лінійку, стосуються як оновлення компонентної бази, підтримки додаткових технологій, оновлення смарт-платформ та впровадження нових функцій.
</p>
<p>
<img width="773" src="/upload/medialibrary/c42/c4294d6be3d960c5294be3f03503030a.png" height="364" style="width: 932.57px;">
</p>
<p>
<b>Розглянемо особливості кожної серії телевізорів Philips 2023 року.</b>
</p>
<p>
<b>Philips OLED818 </b>– удосконалення найпопулярнішої серії OLED Серія OLED818 включає 4К-моделі із діагоналями 55 та 65 дюймі, лінійка OLED818 поєднує в собі потужність нового процесора зображення Philips P5 AI 7-го покоління з покращеними технологіями обробки зображення у поєднані з покращеними панелями OLED EX із підвищеною яскравістю до 1000 кд/м2, що гарантує виключну якість 4К-зображення. Серія OLED818, як і усі інші серії Philips OLED 2023 року, пропонує чудову вдосконалену ігрову продуктивність, об’єднавши сумісність Dolby Vision 4K 120 Гц до специфікації HDMI 2.1, підтримку VRR для 4K від 40 Гц до 120 Гц із повною пропускною здатністю 48 Гбіт/с (444, 12 біт), сумісність FreeSync Premium і G-SYNC, а також режими Auto Game та Auto-Low-Latency.
</p>
<p>
     Телевізори серії OLED818 отримали оновлену компонентну базу із потужним 4-ядерним процесором із тактовою частотою до 2 ГГц, що забезпечує високу продуктивність нової ОС Google TV, що має новий користувальницький інтерфейс, що забезпечують простішу та більш персоналізовані налаштування системи під користувача.
</p>
<p>
     Відмінна якість звуку продовжує залишатися родзинкою цієї серії завдяки інтегрованій звуковій системі 70 Вт у конфігурації 2.1 – з більш точним цифровим кроссовером, який точно контролює розподіл між двосмуговими лівим і правим динаміками і спеціальним басовим динаміком, на задній кришці телевізора, що підтримується чотирма пасивними радіаторами.
</p>
<p>
     OLED818 має надзвичайно тонку конструкцію без рамок із зовнішнім темним металевим каркасом, який забезпечує плавне поєднання із вдосконаленою тристоронньою активною системою підсвічування Ambilight із підвищеною деталізацією кольорів для створення максимально захоплюючого враження від перегляду.
</p>
<p>
     Телевізори серії OLED818 оснащені хромованою центральною підставкою EVO з оновленим дизайном і поворотним механізмом.
</p>
<p>
<b>Philips OLED718 – найдоступніша серія OLED</b>
</p>
<p>
     Серія OLE718 включає 4К-телевізори із діагоналями 48, 55 та 65 дюймі, в яких поєднуються класичні технології OLED і потужний процесор Philips P5 AI 7-го покоління із покращеними технологією обробки зображення, що поєднані зі штучним інтелектом. Висока якість зображення вигідно підкреслюється тристоронньою активною системою підсвічування Ambilight, яка створює неймовірне захоплення від перегляду. Серія OLED718, має чудову вдосконалену ігрову продуктивність із підтримкою Dolby Vision 4K 120 Гц у специфікації HDMI 2.1, має підтримку VRR для 4K від 40 Гц до 120 Гц із повною пропускною здатністю 48 Гбіт/с (444, 12 біт), сумісність із FreeSync Premium і G-SYNC. Т
</p>
<p>
     елевізори серії OLED718 обладнані потужним 4-ядерним процесором із тактовою частотою до 2 ГГц, і працюють під керуванням нової ОС Google TV, що має новий користувальницький інтерфейс. Відмінна якість звуку в цій серії забезпечується завдяки інтегрованій звуковій системі 40 Вт, є також підтримка стандарту e-ARC для Dolby Atmos та DTS Play-fi – для бездротового звуку найвищої якості.
</p>
<p>
     Серія OLED718 має тонку конструкцію із металевим оздобленням та низьким профілем із тонкими металевими ніжками.
</p>
<p>
<b>Серії Philips The One</b>
</p>
<p>
     Надзвичайно успішна на протязі багатьох років поспіль серія The One продовжує залишатися надзвичайно важливою частиною лінійки телевізорів Philips, що представлена двома новими серіями 8818 та 8518. Серія 8818 пропонує 4К-моделі 50, 55, 65, 75 та 85 дюймів, тоді як 8518 доступна у версіях з діагоналями 43, 50, 55 та 65 дюймів.
</p>
<p>
     Моделі серії The One продовжують пропонувати такий же високий рівень продуктивності, європейський дизайн і якість, а також ключові характеристики, як і моделі преміум-класу, але за ціною середнього класу. Телевізори серії The One оснащені високоякісними панелями із розширеною кольоровою палітрою, що виконані за технологією WCG(Wide Color Gamut) і поєднані із потужним процесором зображення Philips P5 7-го покоління.
</p>
<p>
     Серія 8818 обладнана панелями із частотою 120 Гц, а 8518 – панелями 60 Гц. Що цікаво, панелі телевізорів серії 8518 мають частоту 60 Гц, але завдяки використанню додаткових технологій DLG і HRS дозволяють отримати у ігровому режимі плавність руху та рівень чіткості, що наближені до рівня нативних панелей 120 Гц.
</p>
<p>
     Обидві серії оснащені тристороннім активним фоновим підсвічуванням Ambilight, новою потужною компонентною базою, що працює під керуванням нової ОС Google TV. Моделі серії The One представлені у кращих рисах європейського дизайну із застосуванням металевого оздобленням.
</p>
<p>
     Моделі серії 8818 із діагоналями 43–65 дюймів мають мінімалістичну рамку кольору сірий антрацит із матованим елементом у нижній частині екрану та поворотну підставку EVO відповідного кольору, проте в моделях 75 і 85 дюймів у якості підставки застосовуються металеві бічні ніжки.
</p>
<p>
     Серія 8518 має схожий дизайн дисплею із серією 8818, але у якості підставки тут використовуються металеві бічні ніжки, що, в залежності від діагоналі, мають можливість розміщенні у декількох положеннях, як по висоті так і по ширині.
</p>
<p>
<b>Philips Smart TV з оновленою операційною системою – серії 8118, 7608, 6908, 6808</b>
</p>
<p>
     Серії телевізорів, що працюють на оновленій версії фірмової операційної системи представлені 4К-телевізорами серій  8818 та 7608 та FHD/HD-серіями 6908 та 6808.
</p>
<p>
     Серія 8118 представлена 4К-моделями 43, 50, 55, 65 та 70 дюймів, а серія 7608 – 43, 50 та 55 дюймів. Обробка зображення у даних серіях здійснюється фірмовою технологією зображення Pixel Precise UHD, що забезпечую оптимальні параметри 4К-зображення, як в режимі перегляду так і в ігровому режимі. Дані серії мають підтримку популярних HDR-форматів, у тому числі і Dolby Vision. Завдяки підтримці функцій стандарту HDMI 2.1, моделі мають підтримку VRR та ALLM, а також eARC для роботи з Dolby Atmos.
</p>
<p>
     Серія 8118 оснащена фірмовою технологією тристороннього активного фонового підсвічування Ambilight, що вигідно доповнює якісне зображення та створює неповторну атмосферу під час гри та перегляду. Додатково до функцій Ambilight у цій серії додана підтримка функції Ambisleep. В якості смарт-платформи, дані серії телевізорів використовують оновлену фірмову операційну систему на базі Linux, що працює на новій компонентній базі.
</p>
<p>
     Оновлена ОС отримала новий інтерфейс головної сторінки із зрозумілою та зручною навігацією, легким доступом до додаткових функцій і налаштувань. Оновлена ОС також включає повністю оновлене внутрішнє меню телевізора, що має сучасну і практичну реалізацію. Оновлена платформа має власну галерею застосунків, та отримала оновлену технологію обміну контентом із зовнішніх пристроїв.
</p>
<p>
     Моделі серії 8118 мають ряд додаткових функцій, в програмне забезпечення для них додана можливість роботи із голосовим помічником Alexa, а для зручності введення голосових команд, ці моделі мають вбудований у телевізор мікрофон дальньої дії(Far-field-mic). Проте, його також можна застосовувати для голосового пошуку у застосунку YouTube. Для зручної взаємодії із зовнішніми пристроями у серію 8118 вбудований модуль Bluetooth 5.0, що дозволяє підключати до телевізора різноманітні аудіо-пристрої Bluetooth.
</p>
<p>
     Серії FHD/HD представлені наступними діагоналями: 6908 – 32 дюйми FHD, 6808 – 32 HD та 43 дюйми FHD. Вони використовують технології зображення Pixel Plus HD та працюють на базі оновленої фірмової смарт-платформи на Linux. Моделі мають підтримку HDR-форматів HDR10 та HLG, можуть приймати сигнал Dolby Atmos та мають підтримку відео-кодека AV1. Оновлена ОС дозволяє також керувати телевізором використовуючи смарт-колонки із підтримкою голосових помічників Google Assistant та Alexa. Серія 6908 додатково оснащена фірмовою технологією тристороннього активного фонового підсвічування Ambilight.
</p>
<p>
     Усі ці серії отримали привабливий безрамковий дизайн у темних кольорах та з компактними бічними ніжками.
</p>
Наступна стаття
L009 - оновлення найпопулярнішої серії маршрутизаторів RB2011 від Mikrotik
Нова лінійка отримала назву L009, а також кращу продуктивність, більше функцій і деякі цікаві покращення.
Детальніше