L009 - оновлення найпопулярнішої серії маршрутизаторів RB2011 від Mikrotik
≈ 2 хвилини читати

Лінійка продуктів RB2011 забезпечувала доступне, гнучке та надійне підключення більше десяти років. Фактично, це був перший маршрутизатор Mikrotik із SFP. Нарешті настав час для оновлення.

Нова лінійка отримала назву L009, а також кращу продуктивність, більше функцій і деякі цікаві покращення. 

В лінійці представлено одночасно дві моделі з Wi-Fi та без: L009UiGS-2HaxD-IN та L009UiGS-RM.

L009UiGS-RM – це версія, яка має всі переваги базової моделі, але без можливості бездротового підключення. Маршрутизатор L009 оснащений потужним двоядерним процесором ARM, який значно покращує маршрутизацію, фільтрацію, апаратне шифрування IPsec та інші розширені функції RouterOS. Він працює на основі сучасної архітектури ARM, що дозволяє використовувати всі нові можливості ядра Linux.

Завдяки поєднанню сучасного процесора ARM і повнорозмірного USB-порту новий маршрутизатор L009 слугує чудовою основою для реалізації нестандартних проєктів (для запуску рекламного блок Pi-hole на цьому маршрутизаторі, використовувати USB, щоб додати LTE-модем). Тести показали, що L009 є у 4 рази швидшим за свого попередника RB2011.

Ця модель має гігабітні порти Ethernet (На першому порту є вхід PoE, що може слугувати замість гнізда постійного струму для живлення пристрою), а також підтримку SFP для підключення зі швидкістю до 2,5 Гігабіт і консольний порт для швидкого налаштування прямого доступу. Пристрій має більше оперативної пам'яті, ніж RB2011, що дозволяє більш ефективно обробляти дані.

Окрім того, L009UiGS-RM має компактний і стильний корпус, який також виступає в ролі радіатора, забезпечуючи оптимальне охолодження пристрою та дані від перегріву. Це нова інноваційна розробка від MikroTik, яка забезпечує безперебійну роботу пристрою при високих навантаженнях.

Новинка маршрутизатора L009 поставляється з усіма необхідними аксесуарами для кріплення, в тому числі і набором для встановлення в стійку Rackmount kit K-79.

Більш детальний огляд новинки із аналізом характеристик за посиланням.

Звертайтеся до нас за інформацією і для замовлення цього потужного та надійного маршрутизатора.

Наступна стаття
Оновлений Acer Swift 3 – гідний портативний пристрій для роботи у русі чи гібридному форматі
Оптимізований для багатозадачності та мобільності із потужним процесором Intel 12-го покоління і можливостями підключення.
Детальніше