Продуктивний механізм друку і сканування з новими CANON i-SENSYS
≈ 3 хвилини читати

Серед лазерних пристроїв для друку Canon i-SENSYS з'явилися новинки. Ознайомтеся детальніше із i-SENSYS LBP673Cdw та серією i-SENSYS MF750, щоб відкрити для себе високу ефективність сканування, надвисоку швидкість друку й широкі можливості підключення:

  • Серія i-SENSYS MF750
Інтегровані багатофункційні лазерні принтери зі швидкістю друку й сканування зі швидкістю до 33 стор./хв та 100 зобр./хв* (A4), а також прямим підключенням до хмарних служб.





  •  i-SENSYS LBP673Cdw
Компактний кольоровий однофункційний лазерний принтер із широкими можливостями підключення для роботи в невеликих офісах.


Особливості:
  • Принтери використовують широкий спектр засобів обробки носіїв із можливістю сканування невеликих документів, як-от чеки та квитанції.
  • Тут вбудована підтримка  і доступу до документів безпосередньо з хмарних служб:підключення до хмарної служби Universal Print від Microsoft Google Диск, DropBox і OneDrive, щоб полегшити централізоване керування друком.
  • Інтерфейс панелі принтерів можна налаштовувати та створювати кнопки швидкого доступу одним дотиком із бібліотекою програм.
  • Удосконалена перевірка системи захищає пристрої від злому та вірусних загроз відразу після запуску, а захист PIN-кодом обмежує доступ до конфіденційних документів.

Передзамовити новинки  i-SENSYS LBP673Cdw та серії i-SENSYS MF750, ви можете у менеджера МТІ.

Гарних продажів! 

Наступна стаття
Новий багатофункціональний принтер Epson EcoTank L3256
Без замінних картриджів і з гнучкими функціями підключення - це ідеальний принтер для тих, хто шукає високоякісний друк за неймовірно низькою ціною за сторінку.
Детальніше