Новий багатофункціональний принтер Epson EcoTank L3256
≈ 2 хвилини читати

Серед струменевих принтерів Epson лінійки Фабрика друку з'явилася багатофункціональна модель з безкартриджною системою чорнил для дому та малого бізнесу.

Новий Epson EcoTank L3256 не потребує картриджів, має гнучкі функції підключення в існуюче сучасне середовище дому чи офісу та підійде кожному, хто шукає високоякісний друк з низькою собівартістю володіння принтером та піклується про екологію.

Новий БФП пропонує економічний друк без картриджів для приватних потреб або малих офісів:

Epson EcoTank L3256 постачається з чорнильними контейнерами великої місткості. Так стартовий набір контейнерів із чорнилами забезпечує до 3 600 чорно-білих та 6 500 кольорових сторінок, а комплект контейнерів повторної заправки розрахований на ресурс до 4500 чорно-білих та 7500 кольорових сторінок. 

Заправка чорнил у принтер буде чистою, а завдяки унікальній конструкції носиків кожний контейнер підходить тільки для резервуару певного кольору по принципу ключа з замком.

Завдяки задньому лотку для паперу на 100 аркушів і швидкості друку до 10 сторінок на хвилину, ви можете легко та швидко виконати низку завдань.

Струменева технологія Epson не використовує нагріву, що значно скоротить вуглецевий слід користувача принтера: EcoTank L3256 оснащений технологією Micro Piezo Heat-Free, щоб ви могли насолоджуватися зниженим енергоспоживанням із меншою потребою в заміні деталей. А саме друкуюча головка також попередньо встановлена, тому налаштування принтера не викликає проблем.


Більшістю завдань друку можна керувати зі смартфону чи планшета за допомогою програми Epson Smart Panel:

Завдяки компактному дизайну Epson EcoTank L3256 з повним підключенням Wi-Fi і Wi-Fi Direct багатофункціональний пристрій можна легко інтегрувати в будь-яке приміщення, залу або невеликий офіс. 

БФП можна керувати зі смарт-пристрою, бо він повністю сумісний з додатком Smart Panel від Epson. Цей додаток дозволяє легко налаштувати Epson EcoTank L3256 для моніторингу, друку, сканування з телефону чи планшета. Крім того, Smart Panel Epson допомагає з обслуговуванням принтера та усуненням несправностей, дозволяючи користувачам запускати або вимикати принтер безпосередньо з програми.

За деталями та для передзамовлення моделі звертайтеся до свого менеджера МТІ.

Наступна стаття
Продуктивна новинка - 32-портовий комутатор 9300-32D, заснована на сучасній ОС AOS-CX
Підвищує якість обслуговування мережі та характеристики з’єднання «без втрат», що ідеально підходить для програмно-визначених сховищ і рішень HCI.
Детальніше