Платформа, яка забезпечує комплексну систему глобальної мережі для бізнесу
≈ 3 хвилини читати

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise оновлює свою платформу Aruba Edge Services Platform (ESP), щоб використовувати більше інтеграцій безпеки від мережі до хмари, включаючи технологію SD-WAN з нещодавнього придбання Silver Peak.

ESP на базі штучного інтелекту Aruba — це інтелектуальна архітектура, яка допомагає партнерам і кінцевим клієнтам керувати їхніми все більш складними дротовими, бездротовими, SD-WAN та інфраструктурами безпеки. 
Новинка в ESP – це інтеграція безпечної платформи керування доступом до мережі ClearPass від Aruba з граничною платформою Aruba EdgeConnect SD-WAN.

Інтеграція ClearPass Policy Manager з платформою Aruba EdgeConnect SD-WAN об’єднує технологію SD-WAN Silver Peak з можливостями сегментації Aruba з нульовою довірою, як-от розділення користувачів і пристроїв IoT.

Платформа SD-WAN дозволяє підприємствам різко знизити вартість і складність побудови WAN, використовуючи широкосмуговий доступ для підключення додатків користувачів. Даючи клієнтам можливість використовувати широкосмуговий доступ підключення для збільшення або заміни їх поточних MPLS мереж, платформа покращує реагування клієнтів, підвищує продуктивність програми і значно знижує капітальні та експлуатаційні витрати до 90 відсотків.


Платформа Aruba EdgeConnect складається з трьох компонентів:

  • Платформа SD-WAN – це фізичні або віртуальні пристрої Aruba EdgeConnect (підтримка будь-яких поширених гіпервізорів і загальнодоступних хмар), розгорнутих у філіях. Це дозволяє клієнтам перейти до широкосмугового WAN у власному темпі.
  • Aruba Orchestrator, що входить до платформи Aruba EdgeConnect забезпечує безпрецедентні рівні видимості як у застарілих, так і в хмарних додатках. Унікальна можливість централізовано призначати політики на основі бізнес-правил та контролювати весь трафік WAN. Автоматизація політики прискорює та спрощує розгортання кількох філій і забезпечує послідовну політику між додатками.
  • Aruba Boost Оптимізація WAN – це додатковий WAN пакет оптимізації продуктивності, який поєднує Aruba WAN технології оптимізації з Aruba EdgeConnect щоб створити єдину уніфіковану периферійну платформу WAN. Aruba Boost дозволяє компаніям прискорити продуктивність чутливих до затримок програм і мінімізувати передачу даних, що повторюються в глобальній мережі в єдиній уніфікованій SD-WAN edge платформі.

Завдяки інтеграції REST API Microsoft Azure WAN і AWS Transit Gateway Network Manager (TGNM), периферійна платформа Aruba EdgeConnect SD-WAN дає змогу клієнтам швидко розгортати в хмару та автоматизувати розгортання мережі, усуваючи складність підключення філіалів вручну до локальних точок Azure або AWS (PoPs). Інтеграція API дозволяє Aruba EdgeConnect визначати розташування філій у мережі та визначати найближчий VPN-шлюз (концентратор vWAN або шлюз головного вузла в AWS) для підключення. Aruba EdgeConnect автоматично встановлює тунелі IPsec на основі стандартів і налаштовує обидві кінцеві точки тунелю для кожної гілки до шлюзу VPN. 

Ключові риси:

  • Автоматичне підключення гілок до точок Azure і AWS (PoPs)
  • Просте розширення мережі та усунення несправностей
  • Швидке підключення до програм і робочих навантажень — як в Azure, так і з AWS
  • Оптимізована маршрутизація в мережі Azure або AWS
  • Централізований моніторинг мережі
  • Глобальна видимість мережі
  • Конфігурація єдиної політики

  Ось деякі з розширених функцій, які роблять EdgeConnect унікальним:
  • Маршрутизація для конкретної програми
EdgeConnect Enterprise дає можливість створити віртуальну глобальну мережу для кожного класу трафіку. Політики продуктивності, безпеки та маршрутизації програм автоматично програмуються для всіх сайтів, забезпечуючи узгодженість у мережі.
  • Найвища якість доступу
Завдяки EdgeConnect Enterprise кінцеві користувачі відчувають стабільну продуктивність додатків, включаючи високоякісний голос і відео через широкосмугові з’єднання. Моніторинг у режимі реального часу, безперервна адаптація та автоматичне реагування забезпечують найвищу продуктивність та доступність, незалежно від того, чи знаходяться програми в центрі обробки даних чи хмарі.
  • Постійна адаптація
Підвищте продуктивність SaaS і IaaS за допомогою моніторингу в режимі реального часу роботи мережі та додатків і автоматизованого усунення, щоб усунути вплив відключень.
  • Уніфікована платформа
Створений як єдине ціле, EdgeConnect Enterprise об’єднує SD-WAN, маршрутизацію, брандмауер, сегментацію, оптимізацію глобальної мережі, а також видимість і контроль додатків в єдиній централізовано керованій платформі, створюючи основу для архітектури безпечного доступу (SASE).



Щодо будь-яких питань та замовлень прохання звертатися до співробітників на ел-пошту [email protected]

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Продуктивний механізм друку і сканування з новими CANON i-SENSYS
Нові Canon i-SENSYS уособлюють продуктивність та високу ефективність сканування, друку й широкі можливості підключення до хмарних середовищ та мобільних пристроїв.
Детальніше