Ігрове крісло Noblechairs HERO Iron Man Edition
≈ 3 хвилини читати

Шановні партнери!   

Компанія Noblechairs об'єдналася із Marvel для створення першого ігрового крісла франшизи. Як відомо з назви, дизайн нового крісла Noblechairs натхненний знаменитим супергероєм всесвіту MARVEL Iron Man. 

Культова колірна гамма костюма Месника, відповідні надзвичайно широкі лінії швів і вражаючі ілюстрації негайно перенесуть вас у комфортну подорож всесвітом MARVEL і світом Залізної людини. Для будь-якого ентузіаста чи шанувальника MARVEL це незамінна річ, коли справа доходить до завершення вашої ігрової кімнати.

Крісло виконане в чорно-червоному кольорі із золотими вставками. На задній частині спинки знаходиться гравіювання шолома Залізної людини, підпис Iron Man та логотип MARVEL. На передню частину спинки нанесено логотип у вигляді дугового реактора супергероя.

Noblechairs HERO Iron Man Edition обшито синтетичною шкірою та має ергономічний дизайн. Наповнення крісла – холодна піна високої щільності. 

Конструкція спинки виконана таким чином, щоб відповідати природному вигину хребта. Це дозволяє знизити навантаження на опорно-руховий апарат користувача, що особливо корисно при довгому знаходженні за ПК. 

Для додаткового комфорту спинку можна налаштовувати по кутку нахилу від 90° до 125°. Також налаштовується висота крісла.


ОСОБЛИВОСТІ:

  • Регульовані 4D підлокітники;

  • Механізм нахилу до 125 градусів;

  • Міцний, легко чиститься, водостійкий і дихаючий матеріал покриття;

  • Регульована поперекова опора і механізм гойдання;

  • Пінний підголівник з ефектом пам'яті позбавляє від необхідності додаткової подушки;

  • Витримує до 150 кг/330 фунтів.


Лімітована серія Noblechairs HERO Iron Man Edition надійде у продаж у січні 2022 року. Для передзамовлення звертайтеся до нашого менеджера.   

Бажаємо вам вдалих продажів!


Наступна стаття
Доступний лептоп Acer Aspire 7 (A715-42G) для сучасних завдань
Достатньо потужності, місткості, функцій підключень та автономності для виконання будь-яких робочих та творчих завдань.
Детальніше