Доступний лептоп Acer Aspire 7 (A715-42G) для сучасних завдань
≈ 2 хвилини читати

Пропонуємо вашій увазі доступний та функціональний ноутбук для широкого кола повсякденних завдань, зокрема роботи та навчання - Acer Aspire 7 (A715-42G).

Для передзамовлення даного ноутбука просимо звертатися до Вашого менеджера МТІ.

Acer Aspire 7 завдяки вражаючій потужності та найновішому графічному процесору NVIDIA GeForce забезпечує високу продуктивність під час роботи або розваг, а процесор Ryzen 5/7 покоління підтримує оптимальну швидкість для будь-яких завдань.

Цей лептоп має стриманий класичний чорний дизайн, що оснащений сучасними компонентами та якісним екраном з тонкими бічними рамками. Корпус виконано з темного матового пластику, який не збирає відбитки та зовні нагадує металеве покриття. Його габарити складають 363,4х254,5х22,9 мм, а вага – 2.15 кг, тож ноутбук завжди зручно взяти з собою у офіс на роботу або до друзів для спільної та захопливої ігрової сесії.

Завдяки співвідношенню екрана до корпусу у 81,61% FHD дисплей на 15,6 дюйма з вузькими рамками вміщає просторіше зображення. Крім того, додатковій якості покращення перегляду картинки сприяють технології Acer Color Intelligence та Acer ExaColor.

Доповнюють комплектацію твердотільний диск M.2 PCIe SSD із максимальним об’ємом 1 ТБ та оперативна пам'ять DDR4 (SO-DIMM) до 32 ГБ. Завдяки такій вражаючій продуктивності ви точно матимете достатньо потужності й місткості для виконання робочих та творчих завдань.

За швидку передачу даних в Acer Aspire 7 відповідає двосмуговий модуль Wi-Fi 6 (802.11ax), що збільшує середню пропускну здатність мережі майже у 3 рази і зменшує значення затримки на 75% порівняно з Wi-Fi 5 (802.11ac).
Завдяки інтерфейсу USB-C користувачі можуть насолоджуватися надшвидкою передачею даних через SuperSpeed USB 5 Гбіт/с.
Лептоп також має всі потрібні роз’єми USB: один роз’єм USB 2.0, роз’єм HDMI і два роз’єми SuperSpeed USB 5 Гбіт/с Type A, один із яких може використовуватися для заряджання у вимкненому стані.

Збалансовані сучасні компоненти у компактному корпусі вагою 2,15 кг у поєднанні переконливим співвідношенням ціни та швидкодії. 


Більше про технічні характеристики моделі Acer Aspire 7 (A715-42G) у відео:



Наступна стаття
Acer Enduro N3 (EUN314-51W) – бізнес-ноутбук із підвищеним рівнем захисту
Ноутбук підвищеної міцності з сертифікатом IP53 розроблений для мобільних професіоналів, яким потрібна додаткова надійність, а також безпека вищого рівня.
Детальніше