Колаборативний Windows-дисплей MultiSync WD551 став фіналістом Inavation Awards 2022
≈ 3 хвилини читати

Колаборативний дисплей MultiSync WD551 від Sharp NEC Display Solutions з підтримкою Windows став фіналістом премії Inavation Awards 2022, яка щороку визначає лідерів у різних галузях бізнес-діяльності.

Для того, щоб не втрачати позиції на ринку AB-технологій, компанії-виробники повинні безперервно аналізувати поточну ситуацію у світі та прагнути вдосконалення ефективності власної діяльності. Під час Inavation Awards 2022 було представлено список фіналістів конкурсу у різних номінаціях: від аксесуарів, управління до стрімінгу та комунікації.

Колаборативний дисплей MultiSync WD551 від Sharp NEC Display Solutions потрапив до фіналу у номінації «Комунікація та взаємодія (аудіо/відео)». 

Передовий пристрій втілює в собі ідею сучасної простоти, гнучкості та функціональності, а також представляє концепцію “все-в-одному” та вирішує комплекс корпоративних завдань щодо організації та проведення коротких зустрічей, а також традиційних нарад.

Переможців у номінаціях буде обрано за допомогою відкритого голосування на сайті організатора. Голоси перевірятимуться і "зважуватимуться" відповідно до ділової активності компанії. Але остаточна оцінка кожного продукту буде визначена громадською думкою та додана до оцінок суддів. 

Усі переможці будуть оголошені увечері 1 лютого 2022 року.

Проголосувати за дисплей MultiSync WD551 від Sharp NEC Display Solutions можна за посиланням.

Для замовлення колаборативного дисплею MultiSync WD551 звертайтеся до нашого менеджера!


Особливості 
MultiSync WD551 від Sharp NEC Display Solutions :

Вбудована камера 4K, система з шести мікрофонів, два фронтальних динаміка по 12 Вт і сабвуфер на 15 Вт дозволяють проводити зустрічі з кришталево-чистим і чітким звуком без застосування сторонньої аудіоапаратури.

У дисплеї реалізовані сенсорна технологія PCAP і технологія оптичного склеювання Optical Bonding, що забезпечують чудову якість письма. А два стилуси Active Pen, що зберігаються в бічному відсіку дисплея, роблять використання екрану подібним до письма на папері. Не менш корисна функція Windows Ink запобігає випадковому спрацьовуванню при торканні долонею.

Дисплей також оснащений smart-cенсорами IoT, що збирають дані про навколишній простір: про заповненість приміщення, температуру, зовнішнє освітлення та якість повітря. Також датчики реагують на рух, запускаючи роботу пристрою при наближенні людини.

Всі пристрої NEC MultiSync® WD551 Windows отримують 3-річну гарантію від виробника.

Офіційно-авторизованим сервісним центром Sharp NEC на території України виступатиме Крок ТТЦ.




Наступна стаття
Ігрове крісло Noblechairs HERO Iron Man Edition
Компанія Noblechairs об'єдналася із Marvel для створення першого ігрового крісла франшизи Iron Man.
Детальніше