ASUS представляє Vivobook 13 Slate OLED (T3300)
≈ 5 хвилин читати

Місія ASUS – надавати неймовірні можливості, які покращують життя людей у всьому світі.

І Vivobook 13 Slate OLED робить саме це. Цей неймовірний пристрій «2-в-1» з Windows 11 є першим у світі 13,3-дюймовим ноутбуком з OLED-дисплеєм і від’єднуваною клавіатурою. Його зручно використовувати для вирішення будь-яких повсякденних завдань на ходу. Більше не потрібно брати із собою в дорогу окремі пристрої для роботи та розваг, адже цей особистий компаньйон має все необхідне, включаючи чудовий сенсорний OLED-дисплей і чотириядерний процесор Intel®

ГОЛОВНЕ

  • Портативний OLED-кінотеатр: 13,3-дюймовий сенсорний OLED-дисплей із сертифікацією Dolby Vision і PANTONE® Validated; чотири динаміки з технологією Dolby Atmos; модуль Wi-Fi 6 з ASUS WiFi Master.

  • Планшет для творчості: новий стилус ASUS Pen 2.0; 4096 рівнів натискання; 4 змінних наконечники; функціональна кнопка.

  • Універсальний комп’ютер: 4-ядерний процесор Intel® (до 3,3 ГГц); повнорозмірна клавіатура з магнітним кріпленням, великий тачпад (постачається окремо залежно від комплектації).

  • Чудова якість відеодзвінків: 5-мегапіксельна фронтальна та 13-мегапіксельна тилова камери гарантують високу якість відео та фото.

Портативний OLED-кінотеатр

Vivobook 13 Slate OLED – це справжній майстер розваг із фантастичним 13,3-дюймовим сенсорним OLED-дисплеєм із підтримкою технології Dolby Vision, здатним відображати 1,07 мільярда кольорів.
Дисплей має співвідношення сторін 16:9, що забезпечує повноекранний перегляд фільмів, і може похвалитися високою точністю відтворення кольорів, підтвердженою сертифікатом PANTONE® Validated, а також кінематографічним колірним охопленням (100% DCI-P3) і розширеним динамічним діапазоном з глибоким чорним (VESA DisplayHDR™ True Black 500).
OLED-дисплей відзначається надзвичайно високою контрастністю 1 000 000:1, завдяки чому дрібні деталі будуть помітними навіть у найтемніших сценах. Нарешті, дисплей має надшвидкий відгук в 0,2 мілісекунди, а також забезпечує чудову ергономічність, завдяки зменшеному на 70% рівню синього світла у порівнянні з РК-дисплеями, що підтверджено сертифікатом від TÜV Rheinland.

Доповнює чудові мультимедійні можливості пристрою потужна аудіосистема з чотирма динаміками з підтримкою технології Dolby Atmos, до складу якої входить інтелектуальний підсилювач для відтворення звуку на максимальній гучності без найменших спотворень.

Звичайно, для трансляції потокового відео та онлайн-ігор потрібні швидкі мережеві інтерфейси, саме тому пристрій оснащено бездротовим модулем стандарту Wi-Fi 6 з технологією ASUS WiFi Master для більш стабільного та надійного з’єднання.

Планшет для творчості

Vivobook 13 Slate OLED дозволяє легко поринути в творчий процес завдяки сенсорному екрану та високоточному стилусу ASUS Pen 2.0. Цей стилус, сумісний із протоколом Microsoft Pen Protocol 2.0, фіксується на корпусі планшета за допомогою магнітного тримача. Він підтримує 4096 рівнів чутливості до тиску із силою від 5 до 350 грамів і має високу частоту опитування – 266 Гц. 

Чотири змінних наконечники стилуса мають різну текстуру, що імітує олівці твердістю 2H, H, HB і HB, забезпечуючи справді природне відчуття під час створення ескізів і малювання. Стилус можна легко заряджати за допомогою будь-якого зарядного пристрою з інтерфейсом USB-C, а при його з’єднанні з планшетом через Bluetooth® одним натисканням кнопки можна інтуїтивно виконувати різні операції, наприклад, робити знімки екрана або переходити на наступну сторінку презентації. Він ідеально підходить для використання з програмами Adobe® Creative Cloud® для творчості, які пропонується покупцям планшета безкоштовно протягом місяця.

Універсальний комп’ютер

Vivobook 13 Slate OLED можна з успіхом використовувати для роботи в мобільних умовах. Просто приєднайте клавіатуру, і пристрій готовий до серйозних справ. Цей аксесуар із магнітним кріпленням має клавіші з великим ходом у 1,4 мм, розташовані на зручній відстані в 19,05 мм одна від одної – так само, як у стандартної настільної клавіатури. Для комфортного введення тексту клавіші отримали легкий вигин. Великий тачпад пристрою має спеціальне покриття, що гарантує максимальну швидкість і точність позиціонування покажчика.

Високу продуктивність ноутбука забезпечує чотириядерний процесор Intel з тактовою частотою до 3,3 ГГц та високоякісні компоненти, до складу яких входить SSD з інтерфейсом PCIe® Gen 3.0 x4 обсягом до 256 ГБ і до 8 ГБ швидкої оперативної пам’яті LPDDR4X.

Потрібно підключити USB-пристрій чи навушники, передати якісь файли? Жодних проблем – пристрій оснащений двома портами USB-C, аудіороз’ємом і кард-рідером формату microSD. А для швидкого входу в систему в один дотик він пропонується з опціональним зчитувачем відбитків пальців, вбудованим у кнопку живлення.

Заряджати акумулятор пристрою ємністю 50 Вт·год також дуже просто. Завдяки функції USB-C Easy Charge пристрій підтримує заряджання майже від будь-якого зарядного пристрою з інтерфейсом USB-C, зокрема від мобільного акумулятора, а за допомогою адаптера з комплекту постачання його можна зарядити до 60% всього за 39 хвилин.

Чудова якість відеодзвінків

Vivobook 13 Slate OLED має одразу дві камери – фронтальну 5-мегапіксельну для чітких відеодзвінків і 13-мегапіксельну тильну для якісних фотографій та відео. А вбудована функція інтелектуального шумозаглушення означає, що голоси на онлайн-нарадах буде чітко чутно, навіть якщо в кімнаті багато людей.

З приводу розміщення резервів на першу партію звертайтесь до менеджера з продажу MTI.

Наступна стаття
Колаборативний Windows-дисплей MultiSync WD551 став фіналістом Inavation Awards 2022
Передовий пристрій, що представляє концепцію “все-в-одному” для проведення корпоративних зустрічей, став одним із лідерів у списку номінантів на Inavation Awards 2022.
Детальніше