В Україні стали доступні Deco X60 і Deco X20 від TP-Link із підтримкою стандарту Wi-Fi 6
≈ 2 хвилини читати

На український ринок вийшли нові Mesh-систем з підтримкою новітнього стандарту Wi-Fi 6 від компанії TP-Link – Deco X60 і Deco X20

Вони розраховані на великі приміщення, адже забезпечать користувачам високу швидкість, вражаючий радіус дії Wi-Fi сигналу і допоможуть створити стабільну бездротову мережу без мертвих зон навіть у дуже великому будинку.

У нових Mesh-систем TP-Link багато спільного: дизайн, гігабітні порти, можливість підключення до 150 пристроїв, підвищена потужність Wi-Fi сигналу, а також підтримка технологій Beamforming, BSS Color, OFDMA і MU-MIMO. 

Швидкі налаштування здійснюються через фірмовий додаток Deco для ОС Android і iOS, а пакет безпеки HomeCare має захистити Mesh-системи від шкідливого ПЗ і вірусів. 

Для додаткової безпеки присутня функція батьківського контролю: вона дозволяє об’єднувати пристрої дітей у спеціальні профілі, на яких можна встановити ліміти часу на використання інтернету та обмежити доступ до небажаних сайтів.

Особливості кожної з моделей:

  • Deco X60

Розрахована на загальну швидкість до 3000 Мбіт/c (574 Мбіт/c на частоті 2,4 ГГц + 2402 Мбіт/с на частоті 5 ГГц). 

Модель поставляється в комплекті з 2 модулями, а завдяки передачі даних по 6 потоках пропускної здатності X60 буде цілком достатньо навіть для найбільш ресурсоємних завдань. 

Цей просунутий комплект з двох модулів дозволяє отримати якісний сигнал бездротової мережі на площі до 460 квадратних метрів.


  • Deco X20

Пристрій із дещо меншою загальною швидкістю з’єднання – до 1800 Мбіт/c (574 Mбіт/c на частоті 2,4 ГГц + 1201 Мбіт/c на частоті 5 ГГц). 

X20 також буде поставлятися в комплекті з двух модулів, однак у цієї моделі дані передаються по 4 потоках і розрахований на Wi-Fi покриття площі до 370 квадратних метрів. 


За інформацією про надходження моделей та деталі просимо звертатися до нашого менеджера.

Гарних продажів! 

Наступна стаття
Захисти цифровий бізнес із Office Attach та Office Volume ESD&FPP і отримуй бонуси!
Отримуйте максимальну безпеку пристроїв та облікових записів ваших клієнтів із Office під керуванням Windows 10 Pro. Забезпечте надійні функції безпеки, продуктивні робочі цикли та гнучке керування.
Детальніше