Захисти цифровий бізнес із Office Attach та Office Volume ESD&FPP і отримуй бонуси!
≈ 3 хвилини читати

Шановний партнере, 

Умови акції Office Attach та Office Volume ESD&FPP оновлено, щоб зробити її ще більш зручною для Вас.

Період дії пропозиції: 01.07.2021 – 30.09.2021.  

Умови:

При покупці комплекту із акційного пристрою зі встановленою Windows 10 Pro та акційного продукту Office Ви придбаєте Office одразу за ціною, меншою на розмір бонусу! 

Акційні продукти Office можуть бути придбані одночасно із відповідним пристроєм зі встановленою Windows 10 Pro.


Детальні умови акційних програм та розрахунок бонусів за закупку продуктів Office Attach та Office Volume ESD & FPP ви можете дізнатися на партнерському B2B порталі МТІ, а також у нашого менеджера.

Продукти Office містять ключові інструменти, потрібні для покращення бізнес-процесів і ефективнішої взаємодії з постачальниками та клієнтами.  З даними програмними продуктами Micrisoft користувачам працювати ефективніше. Крім того, тут відсутні потенційні загрози безпеці, характерні для старішого програмного забезпечення. 
А також пропонуємо Вам ознайомитися із можливостями та перевагами переходу на сучасні пристрої з Office під керуванням Windows 10 Pro від Microsoft.

 
Обговоріть сучасні пристрої з Windows 10 Pro і Office із вашими партнерами вже сьогодні. 

Таким чином, Ви допоможете своїм партнерам у тому, аби їхні клієнти-представники малого та середнього бізнесу також дізналися про ці продукти Microsoft та скористалися ними.

Наступна стаття
Пропозиція безкоштовної передплати на Adobe Creative Cloud на вибрані продукти ASUS
Доповніть своє потужне апаратне рішення ASUS топовим програмним забезпеченням, яке надасть вам усе необхідне для втілення в життя креативних ідей.
Детальніше