Epson презентував новий пристрій серії SureColor SC-T3100
≈ 3 хвилини читати

Epson SureColor SC-T3100M – це нове 24-дюймове рішення, яке підійде для комерційного друку і стане незамінним помічником в освіті або роздрібній торгівлі, будівельній сфері. 

Низька вартість володіння і висока швидкість друку роблять Epson SureColor SC-T3100M найкращим рішенням для друку креслень CAD, ГІС архітектурних проектів, а також POS-матеріалів. 

Особливості: 

  • Надійність
БФП оснащений друкуюча головкою Epson PrecisionCore TFP, яка не є витратним матеріалом, тому її не потрібно регулярно замінювати. А в поєднанні з чорнилом UltraChrome XD2 гарантує високу якість друку, точне позиціонування, а також сумісність із багатьма типами носіїв. 

  • Якість сканування
Для швидкої обробки зображень і максимальної продуктивності Epson SureColor SC-T3100M має 1 ГБ пам'яті, а також додаткову вбудовану флеш-пам'ять 8GB для ефективного сканування. 

Інтегрований сканер є одним з найшвидших у своєму класі: документ буде скануватися зі швидкістю 11,4 см/с з максимальною роздільною здатністю 600 dpi і добре впорається з великоформатне скануванням / копіюванням документів великого формату і товщиною носія від 0,05 до 0,5 мм. A1 – це 34-секундний друк. Максимальна ширина сканування становить 610 мм (24).
Сканування можливе на зовнішні USB накопичувачі, мережеву папку і навіть по електронну пошту.

Пігментні чорнила UltraChrome XD2 стійкі до вологи і змащування. Вони гарантують глибокий чорний і високу щільність навіть найкращих ліній для створення ідеальної технічної графіки, в той же час широке кольорове покриття для створення високоякісних відбитків і плакатів на різних носіях з покриттям і без нього.

SC-T3100M підтримує шифрування даних файлів: користувачі можуть сканувати документи в захищених файлах, захищеній електронній пошті або на захищеному сервері.

  • Економність
Широформатність, відмінна передача кольорів, недороге обслуговування і компактні розміри повністю відповідають вимогам ринку для універсальних моделей початкового рівня.

  • Мережеве та безпровідне підключення
Стандартними інтерфейсами підключення є порт USB 3.0, інтерфейс 10/100 Gigabit Ethernet, Wi-Fi (LAN IEEE 802.11b/g/n) та Wi-Fi Direct.
 – Підтримує різних форматів сканованих документів – PDF (+ PDF encrypted), JPEG, TIFF
 – Передбачена відправка відсканованих матеріалів на Flash USB, електронну пошту, FTP сервер, в мережеву папку
 – Робота з рулонними носіями до 100 м або листовими носіями А1 (SC-T3100M) і А0 + (SC-T5100M)

  • Легкість управління 
Розумна конструкція дозволяє виконувати всі дії одним оператором, а компактна конструкція – легко і зручно розмістити БФП навіть в невеликому приміщенні. 

Стан пристрою контролюється через РК-екран. Оновлена функція попереднього перегляду у драйвері схематично показує сам принтер і розташування друку під час друку. 

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся до Вашого менеджера. 

Вдалих продажів!

Наступна стаття
Aspire 3 - незамінний інструмент з усіма необхідними для роботи функціями
Aspire 3 володіє продуктивністю, щоб пристосовуватися до вашого способу життя і підтримувати вашу активність.
Детальніше