Aspire 3 - незамінний інструмент з усіма необхідними для роботи функціями
≈ 1 хвилина читати

Шановні партнери!

Хочемо познайомити із ноутбуком Acer Aspire 3 (A315 57G). Він обладнаний технологіями, які ідеально підійдуть для динамічних і активних користувачів.

Основні характеристики:

  • Привабливий та функціональний дизайн 
    Неймовірно тонкий корпус і приємне на дотик покриття підкреслюють переваги пристрою.
  • Якість зображення для комфорту очей
    Full HD монітор з екраном діагоналлю 15,6 дюймів забезпечує реалістичну передачу кольору і чіткість зображення. Технологія Acer BluelightShield™ знижує навантаження на очі за допомогою фільтрів синього кольору і дозволяє працювати довше з оптимальним комфортом.
  • Приголомшливі функціональні можливості
    Приголомшливі функціональні можливості процесора Intel Core та графіки NVIDIA GeForce MX330 в поєднанні пам'яті DDR4 до 16 ГБ гарантують більш високу швидкість завантаження програм, якісну графіку і ефективну роботу в режимі багатозадачності.
  • Більше пам'яті для продуктивності
    Два роз'єми для твердотільних накопичувачів PCIe ємністю до 1 ГБ та для  жорсткого диска ємністю 2 ТБ забезпечують стабільну продуктивність і надійність зберігання і обробки даних.
  • Якісне бездротове під'єднання та широкі можливості підключення
    Завдяки продуманому розташуванню Бездротова антена 802.11ac забезпечує надійний сигнал бездротового під'єднання.

    Ноутбук оснащений портами для роботи з будь-якими периферійними пристроями, включаючи USB 3.1, USB 2.0, HDMI і багато інших. 

Більше про модель Aspire 3 (A315-57G) у відео:

Наступна стаття
В телевізорах KIVI в Україні тепер 50 безплатних ТВ-каналів
Додаток доступу до ТВ-каналів KIVI MEDIA завантажується на смарт-телевізори KIVI при підключення до інтернету автоматично, починаючи з операційної системи Google Android TV 9.
Детальніше