Захисти цифровий бізнес: акційна пропозиція від Microsoft на сучасні пристрої з Office Attach та Office Volume ESD&FPP під керуванням Windows 10 Pro
≈ 5 хвилин читати

Шановний партнере, 
беріть участь у маркетингових програмах лояльності по продуктах Office Attach та Office Volume ESD&FPP і отримуйте бонуси за їх закупку: 

1. Акція діє на закупівлю пристроїв зі встановленою Windows 10 Pro одночасно (або упродовж 5 робочих днів з дати придбання пристрою) з акційними продуктами Office*

* Office Professional 2019 (ESD), Office Home & Business 2019 (FPP/ESD), Microsoft 365 Bus Std 


2. Акція поширюється на закупівлю продуктів Office Volume ESD & FPP**

** Office Home & Business 2019 (FPP/ESD), Office Professional 2019 (ESD) или Microsoft 365 Bus Std

Період дії обох програм: 01.07.2020 – 30.09.2020. 

Детальні умови акційних програм та розрахунок бонусів за закупку продуктівOffice Attach  та Office Volume ESD & FPP ви можете дізнатися на партнерському B2B порталі МТІ, а також у нашого менеджера.

Продукти Office 2019 містять ключові інструменти, потрібні для покращення бізнес-процесів і ефективнішої взаємодії з постачальниками та клієнтами.  З даними програмними продуктами Micrisoft користувачам працювати ефективніше. Крім того, тут відсутні потенційні загрози безпеці, характерні для старішого програмного забезпечення. 

А також пропонуємо Вам ознайомитися із можливостями та перевагами переходу на сучасні пристрої з Office 2019 під керуванням Windows 10 Pro від Microsoft.

 
Обговоріть сучасні пристрої з Windows 10 Pro і Office 2019 із вашими партнерами вже сьогодні. 
Таким чином, Ви допоможете своїм партнерам у тому, аби їхні клієнти-представники малого та середнього бізнесу також дізналися про ці продукти Microsoft та скористалися ними.



Наступна стаття
POE-калькулятор від MOLEX CES для підбору кабельної інфраструктури
За допомогою цього інструменту мережеві проєктувальники можуть сформувати безпечну модель кабельної системи і отримати рекомендації із усунення можливих проблем.
Детальніше