POE-калькулятор від MOLEX CES для підбору кабельної інфраструктури
≈ 3 хвилини читати

Для інсталяторів і проєктувальників на web-порталі підтримки клієнтів (CSP) Molex пропонує новий додаток – PoE-калькулятор. 

Чим корисний цей інструмент:

  • Візуалізує і дасть рекомендацію, як побудувати кабельну систему, відповідну групам стандартам PoE і галузевим стандартам в області структурованих кабельних систем, 
  • Надасть інформацію користувачам про наявність можливих проблем або невідповідностей і запропонує способи їх усунення. 

Як працює PoE-калькулятор MOLEX CES:

У додатку задаються параметри навколишнього середовища, зміни температури, втрати потужності і інші дані, необхідні при монтажі кабельної системи, під роботу технології PoE і співвіднесе їх із рекомендаціями та вимогами основних галузевих стандартів в області СКС. 

Підсумкова інформація, представлена ​​користувачеві у вигляді технічного висновку, в якому наочно показано, як ті чи інші зміни в опрацьованому проєкті вплинуть на кабельну систему в частині її підтримки технології PoE, загальної безпеки і відповідності типу технології ethernet.  

У разі задання проєкту з небезпечними параметрами мережі, додаток дасть користувачеві рекомендації щодо усунення проблеми, наприклад, запропонує використовувати інший тип або категорію кабелю, зменшити кількість кабелів в пучку і т.д.  

Завантажуйте PoE-калькулятор на порталі CSP 

Для цього знайдіть калькулятор в підпункті «Інструменти для консультантів» в лінії основного меню.  

Партнерам, які не незареєстровані на порталі для клієнтів CSP, щоб скористатися калькулятором або іншими інструментами і довідниками від MOLEX CES, потрібно створити свій обліковий запис.

Наступна стаття
Acer запрошує на масштабну конференцію next@acer для Східної Європи
Чекайте на останні новини комп'ютерних технологій, інсайти корпоративних і B2B-продуктів та цікаві сюрпризи від Acer. Реєструйтеся!
Детальніше