Центр управління мережею ZYXEL Nebula: новий інтерфейс і розширений функціонал
≈ 2 хвилини читати

На початку 2020 року, компанія ZYXEL представила нову істотно перероблену версію свого рішення для управління мережею підприємством Nebula Cloud Networking Solution

Крім стильного і більш зручного для користувача інтерфейсу в Nebula з'явився ряд інтелектуальних інструментів управління, а також був розширений список підтримують це рішення пристроїв. Останні вдосконалення допоможуть користувачам максимально ефективно задіяти потенціал мереж з хмарним керуванням.

  • Удосконалення не обмежуються тільки дизайном користувацького інтерфейсу. 

Розроблена з урахуванням побажань та відгуків користувачів Nebula більш зручна консоль управління надає практично необмежені можливості настройки параметрів, наприклад, можна використовувати віджети у вигляді карток і Captive-портал для WiFi і шлюзів. Ці та інші розраховані на кінцевих користувачів нововведення покращують ефективність застосування Nebula і забезпечують максимальну зручність роботи.

  • Просте і безпечне підключення до мережі за допомогою інтелектуальних функцій

У Nebula додано ще кілька нових функцій, що поліпшують управління з хмари і заощаджують робочий час користувачів. 

      • Візард тепер підтримує налаштування параметрів шлюзу, забезпечуючи швидку і легку конфігурацію мережі. 
      • Функція Nebula smart engine максимально спрощує кореляцію налаштувань і подій в масштабі всієї мережі. 
      • Якщо користувачеві треба створити віртуальну приватну мережу VLAN з гостьовим SSID, то Nebula видасть покрокові інструкції по налаштуванню інтерфейсу шлюзу VLAN. 
      • Крім того, якщо для економії енергії на комутаторі за розкладом вимикається функція PoE, то Nebula НЕ буде сповіщати про відключення точок доступу, які підключені до цього комутатора і отримують від нього живлення по PoE.

У цьому релізі сімейство пристроїв, які підтримують хмарне управління, розширилося і за рахунок комутатора XS3800-28. Цей 10-гігабітний 28-портовий комутатор рівня агрегування трафіку тепер можна використовувати як ядро ​​мережі Nebula. Застосування цього комутатора, яким тепер можна управляти з хмари, забезпечить максимальну продуктивність мережі. Для обслуговування невеликих мереж розроблено 10-гігабітний комутатор з меншим числом портів.

«Ринок рішень для хмарного управління мережею має величезний потенціал, тому сьогодні багато вендорів поспішають вийти на нього, проте більшість із них можуть запропонувати тільки обмежений набір функцій і продуктів, – підкреслив Кроулі Ву (Crowley Wu), віце-президент відділення ZYXEL Networking SBU. – Будучи провідним постачальником всього портфелю рішень для хмарного управління мережами компаній середнього і малого бізнесу, Zyxel в останній версії Nebula реалізував інноваційний інтерфейс користувача, який допоможе нашим замовникам максимально ефективно використовувати всі можливості Nebula». 


Наступна стаття
Kyocera купує Showa Optronics
Придбання фірми, заснованої в Японії, покликане забезпечити максимальну синергію для розширення пропозиції завдяки комбінованим технологіям.
Детальніше