Kyocera купує Showa Optronics
≈ 1 хвилина читати

Kyocera уклала угоду про передачу акцій з NEC на придбання всіх акцій NEC компанії Showa Optronics ("SOC"), виробника оптичних компонентів. Kyocera володітиме 93% акцій SOC; SOC працюватиме як дочірня компанія Kyocera з 1 червня 2020 року під назвою Kyocera Showa Optronics (KSO).

Завдяки передовим технологіям виробництва, оптичні компоненти Kyocera взяли участь у виготовлені різноманітних лінз малого та великого діаметрів із широкого спектра матеріалів.

У 2016 році Kyocera розширила цей бізнес, придбавши японську компанію Melles Griot KK – виробника лінз великого діаметра та високоточних лінз для заводського обладнання для автоматизації.

SOC орієнтується на ринки з високою доданою вартістю, включаючи космічну продукцію, обладнання для виробництва напівпровідників (наприклад, обладнання для експозиції) та медичне обладнання для аналізу ДНК, використовуючи технології ультраточного полірування лінз, плівки з високою стійкістю і низькими втратами.

Придбавши SOC як дочірню компанію, Kyocera прагне стати провідною компанією в сфері оптичних компонентів, розширюючи нову пропозицію продукції на лазерному ринку, максимізуючи синергію за допомогою комбінованих технологій обох компаній, а також використовуючи світову мережу продажів та виробничі потужності Kyocera для подальшого нарощення потужностей цього напрямку свого бізнесу .

Наступна стаття
Вікторина від ASUS
Відповідайте на питання по продукції для організації ефективного робочого місця вдома і отримайте шанс виграти професійний монітор.
Детальніше