OKI і Mimaki Engineering уклали угоду про дистрибуцію принтерів
≈ 1 хвилина читати

6 січня 2020 року компанія Mimaki Engineering Co., Ltd. та корпорація OKI Data, друкарська компанія OKI Group, уклали ексклюзивну міжнародну торговельну угоду про розповсюдження широкоформатних струменевих принтерів OKI Data. Згідно з умовами цієї угоди компанії планують охопити нові закордонні ринки збуту.

З 1 квітня 2020 року Mimaki Engineering почне дистрибуцію та обслуговування двох широкоформатних струменевих принтерів OKI Data, здатних до високошвидкісного друку з високою щільністю друку, – ColorPainter H3-104s і ColorPainter M-64s та витратних матеріалів до цих та інших широкоформатних струменевих принтерів бренду.

Компанія Mimaki Engineering розробляє, виготовляє, продає та обслуговує комерційні струменеві принтери, плотери, а також витратні матеріали та програмне забезпечення для таких продуктів. 

OKI Data уклала цю угоду, виходячи з високої поваги до технологічних можливостей компанії Mimaki Engineering, а також ефективності продажів та обслуговування широкоформатних струменевих принтерів, які забезпечуються міжнародною дилерською мережею у близько 150 країнах.

Наступна стаття
Kyocera названа «Головним гравцем» в IDC MarketScape
Звання присуджене компанії в області рішень захисту та систем друку і документообігу.
Детальніше