Kyocera названа «Головним гравцем» в IDC MarketScape
≈ 2 хвилини читати

Компанія Kyocera оголосила, що за даними звіту агентства IDC MarketScape* була визнана «Головним гравцем» в області рішень захисту та систем друку і документообігу. 
*IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment (December 2019, IDC #US44811119) 

IDC MarketScape при проведенні оцінювання аналізує безліч постачальників з області рішень для документообігу і його звіт заснований на комплексних показниках для оцінки безпеки, що надається у вигляді окремих функцій і рішень, в контексті взаємодії з послугами керованого друку та документообігу (MPDS), а також із іншими спеціалізованими послугами управління, які не належать до MPDS. 

Kyocera пропонує багаторівневий підхід до безпеки друку, зосереджений на чотирьох ключових областях: захист на рівні пристрою, аутентифікація, програмне забезпечення/SaaS і консалтингові послуги. Kyocera надає широкий спектр можливостей безпеки, включаючи шифрування даних, управління пристроями і друком, а також захист від шкідливого програмного забезпечення. 

Наступна стаття
Компанія Huawei оголосила про програму розбудови екосистеми партнерів на 2020 рік
Huawei оновлює свою програмну політику екосистеми партнерів, щоб надалі зосереджуватись на створенні спільного успіху із своїми канальними партнерами.
Детальніше