Всесвітньо визнані нагороди EISA присуджені проекторам BenQ W2700 і W5700
≈ 1 хвилина читати

ЕЙНДГОВЕН, НІДЕРЛАНДИ, компанія BenQ, світовий лідер з випуску проекторів DLP, повідомила, що два її проектори виграли престижну нагороду від Асоціації спеціалізованих журналів з аудіо- й відеотехніки (Expert Imaging and Sound Association, EISA). Вони перемогли в номінаціях «Найкраща покупка: проектор» (W2700) і «Проектор для домашнього кінотеатру» (W5700) за 2019–2020 р. Нагороди вручатимуть під час офіційної церемонії в перший день виставки IFA, Берлін, 6 вересня 2019 р.

EISA — це унікальне об’єднання 55 спеціалізованих журналів з 29 країн світу, присвячених стереосистемам Hi-Fi, аудіоапаратурі для домашніх кінотеатрів, відеоапаратурі та екранам для домашніх кінотеатрів, автомобільним електронним пристроям, мобільним пристроям і фотографії. Це найбільша спілка видань у світі побутової електроніки, всесвітньо відома завдяки щорічній премії EISA Awards, якою відзначають продукти, що отримали найкращі рекомендації для придбання від незалежних експертів зі споживчого технічного обладнання.

Стів Чу, президент BenQ Europe, заявив: «Ми були раді отримати дві нагороди EISA цього року. Для нас важливе визнання від такої поважної організації, адже воно свідчить про те, що BenQ продовжує вражати споживачів своїми інноваційними продуктами. Наприклад, проектори, що отримали цьогорічну нагороду, були відзначені, зокрема, завдяки реалізованій у них технології 4K HDR CinematicColor, яка дозволяє переглядати фільми на великому екрані й бачити все, як задумали режисери. Це чудово — одержати нагороду за продукти, які виводять на новий рівень технології домашніх кінотеатрів».

Цитата з відгуку EISA на проектор BenQ CinePrime W2700
Цей компактний проектор 4K HDR дозволяє облаштувати кінотеатр із великим екраном просто у вітальні, не завдаючи втрат ані якості відтворення, ані власному гаманцю. У BenQ CinePrime W2700 застосована найновіша конструкція мікросхеми DLP, що дозволяє відтворювати найменші деталі з роздільною здатністю 4K, а завдяки спеціально розробленому колу кольорів і заводському калібруванню цей проектор вперше серед подібних пристроїв здатен передавати весь спектр кольорів за стандартом DCI-P3. Це означає, що зображення мають саме такий вигляд, який прагнули створити їхні автори. Проектор обладнаний зручними у використанні функціями: 1,3-кратним збільшенням і тригером на 12 В, що забезпечує гнучкість встановлення, портом USB з живленням для підключення потокового програвача HDMI, а також інтуїтивно зрозумілими екранними меню, які дозволяють керувати розширеними налаштуваннями зображення. У поєднанні з чітким насиченим зображенням і потужною вбудованою стереосистемою ці переваги роблять проектор CinePrime W2700 найкращим у своєму класі.

Цитата з відгуку EISA на проектор BenQ CinePrime W5700
Точна передача кольорів, детальні зображення, відтворення у форматі HDR і гнучкість встановлення — флагманський проектор BenQ W5700 можна без вагань порекомендувати для створення високоякісного домашнього кінотеатру. Суцільноскляний об’єктив, що складається з 11 елементів, оптимізований для роздільної здатності 4K та відтворює зображення з неймовірною чіткістю та різкістю. Не поступаються їм спеціально розроблене коло кольорів і система ламп BenQ, що забезпечують 100-відсоткову передачу спектру кольорів за стандартом DCI-P3 та ідеально поєднуються з технологією HDR. Цей проектор легко встановлюється в кімнаті для перегляду фільмів: 1,6-кратне збільшення забезпечує велику проекційну відстань, а вертикальний і горизонтальний рух об’єктива дозволяє точно вирівняти зображення. Вражає й ретельно продуманий дизайн пристрою: корпус із противідблисковим матовим покриттям і кільце об’єктива з візерунком запобігає розсіюванню світла, отже, вас ніщо не відволікатиме від приголомшливої графіки.

Інформація про проектор BenQ CinePrime W2700
Проектор BenQ W2700, ідеально придатний для відтворення аудіо та відео в невеликих приміщеннях і вітальнях, має стильний вигляд, компактні розміри та малу вагу. Завдяки таким перевагам, як технологія відтворення справжньої роздільної здатності 4k UHD HDR-Pro та колірного простору DCI-P3/Rec 709 CinematicColor, він допоможе кіноманам-початківцям облаштувати якісний аматорський домашній кінотеатр. Також для зручності користування проектор має вбудований динамік.

Інформація про проектор BenQ CinePrime W5700
Проектор BenQ W5700, що забезпечує 100-відсоткову передачу колірного простору DCI-P3/Rec 709, — це ідеальний вибір для справжніх прихильників домашнього перегляду фільмів, які прагнуть досягти неперевершеної якості відтворення детальних і чітких зображень. Повний спектр кольорів і високий коефіцієнт контрастності дозволяють W5700 відображати графіку в форматі 4K HDR з приголомшливою чіткістю, насиченістю й детальністю, не поступаючись цифровому кіно.

Наступна стаття
Монітори EIZO на виставці Public Health 2019
EIZO пропонує високопрофесійні монітори та візуальні рішення для торгових зал, медичних установ, службових офісів та студій дизайну.
Детальніше