Монітори EIZO на виставці Public Health 2019
≈ 1 хвилина читати

Вперше в рамках проведення Міжнародної медичної виставки Public Health 2019, яка проходить з 1 по 3 жовтня в Міжнародному виставковому центрі, представлено професійні монітори від провідної японської компанії-виробника EIZO.

EIZO, що з японської означає "зображення", - компанія візуальних технологій, яка розробляє та виробляє високоефективні дисплейні рішення. EIZO інтегрує апаратні та програмні технології із консалтингом, веб-хостингом та іншими послугами, щоб допомагати своїм клієнтам зі сфери бізнеси, графічного дизайну, ігор, медицини, морської справи, контролю повітряного руху та інших працювати більш комфортно, ефективно та творчо.
Штаб-квартира EIZO розташована в м. Хакусан, Японія. Компанія має науково-дослідні та виробничі потужності в Японії, Китаї, Німеччині та США, а також представлена у більш ніж 80 країнах.

Монітори EIZO відрізняє висока якість зображення, довговічність та інноваційні функції. Виробник гарантує якість своїх продуктів, яка відповідає найсуворішим вимогам з точки зору ергономіки. Це дозволяє клієнтам компанії оптимізувати робочі процеси, а також здійснювати безперебійну передачу відеоданих з різних джерел.

Запрошуємо вас на стенд №3-А1-1.

Це прекрасна можливість познайомитися з рішеннями EIZO!

Наступна стаття
Спецефекти нового фільму "Terminator: Dark Fate" втілені завдяки моніторам ColorEdge HDR від EIZO
Компанія-продюсер фільму Skydance Media при створенні спецефектів використовувала монітори ColorEdge CG319X і CG279X для монтажних робіт, а контрольний монітор ColorEdge PROMINENCE CG3145 HDR – для перевірки остаточної картинки і установки кольору.
Детальніше