Новий ноутбук Lenovo Yoga Pro 9 для бездоганної продуктивності і реалізації творчих амбіцій
≈ 1 хвилина читати

Представляємо нову розробку Lenovo – ноутбук Lenovo Yoga Pro 9, який поєднує потужність та естетику, щоб задовольнити потреби найвимогливіших творців. Yoga Pro 9 призначений спеціально для креативних особистостей. Незалежно від того, чи ви професійний дизайнер, фотограф, відеограф або просто любитель творчості, ноутбук Lenovo Yoga Pro 9 готовий задовольнити ваші потреби. Завдяки потужному процесору Intel® Core™ i9, ви отримаєте максимальну продуктивність та швидкість роботи, що допоможе вам здійснювати складні завдання із легкістю.

Ноутбук, що випускається з діагоналями 14.5'' та 16'', оснащений дисплеєм PureSight Pro з роздільною здатністю 3,K та 3,2K відповідно. Є модифікації з панелями Mini-LED на 165 Гц, але компактніша модель 14.5'' доступна також у конфігурації з екраном LCD, який підтримує частоту оновлення кадрів 120 Гц. Цей світлодіодний екран забезпечує м'яку плавність зображення та високу точність передачі кольору. Крім того, він сертифікований TÜV і забезпечує захист очей.

Він попередньо налаштований для використання всіх переваг NVIDIA Studio. Залежно від конфігурації оснащений графічними процесорами GeForce RTX 40-ї серії, які мають спеціальне обладнання для трасування променів, штучного інтелекту та відео. Це дає можливість розкрити всю креативність користувачів і прискорити роботу в популярних додатках для творчості.

Новинка, що вже надійшла у продаж, має в арсеналі відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4060 з 8 ГБ пам’яті.

Модель оснащено 32 ГБ оперативної пам’яті (є варіанти до 64 ГБ). Для збереження документів, графічних файлів і всієї необхідної інформації ноутбук має встановлений SSD накопичувач місткістю 1 ТБ.

Даний пристрій з матрицею IPS та роздільною здатністю 3К (3072 x 1920 пікселів). Неймовірна насиченість і глибина кольору дозволяє з головою поринути у втілення творчих ідей і стерти межу між вами і зображенням. Подвійна кольорова гама 100% P3 та 100% sRGB, яка відкалібрована з точністю до Delta-E. У нього якісна вебкамера FHD 1080p + ІЧ з електронним затвором, датчиком ToF.

Серед можливостей підключення два USB порти, по одному USB-C та Thunderbolt, з підтримкою Power Delivery й DisplayPort, один HDMI порт, card reader та combo jack для підключення мікрофона/навушників. Також є вбудований адаптер Bluetooth 5.1 та Wi-Fi 6E для швидкого і безпечного під'єднання до бездротової локальної мережі.

Технологія NVIDIA Studio разом з графічними процесорами GeForce RTX™ 40-ї серії відкриває перед вами безмежні можливості для розвитку креативності. Незалежно від того, чи працюєте ви над редагуванням відео, створенням графіки або моделюванням 3D-об'єктів, цей ноутбук забезпечить вам потужність та продуктивність, щоб перетворити ваші концепції у завершені проєкти.

Lenovo зосередився в новинці не тільки стилі, але й зручності при використанні. Дизайн ноутбука Yoga Pro 9 поєднує в собі преміальний вигляд та передові технології. Корпус має фірмовий дизайн Comfort Edge з чіткими заокругленими краями, що забезпечує ергономічну зручність у триманні.

Завдяки рішенню AI Engine+ ноутбук Yoga Pro 9 став ще розумнішим. Налаштування продуктивності на основі штучного інтелекту гарантує безпеку, надійність та швидкість роботи пристрою, роблячи його більш інтуїтивно зрозумілим для користувача.

Однією з ключових особливостей новинки є рішення X Power – власна розробка виробника, спрямована на налаштування продуктивності процесора Intel Core i9 13-покоління користувача при роботі з графікою та важкими програмами в тонкому та легкому ноутбуку. Він важить всього 1,65 кг, що дозволяє його брати з собою в будь-які робочі поїздки і на відпочинок.

Оновлена версія Lenovo X Power 2023 року доступна ексклюзивно для моделі Yoga Pro 9. Це рішення використовує спеціальний, на 24% менший чіп Intel, який разом з програмним прискорювачем X Power Hardware Boost забезпечує найкращий у своєму класі досвід роботи як початківцям, так і професійним творцям контенту.

Крім того, Lenovo Yoga Pro 9 не тільки пропонує передові технології, але й піклується про довкілля. Ноутбук Yoga Pro 9 отримав сертифікати ENERGY STAR® та золотий сертифікат EPEAT®*, що свідчать про його екологічну ефективність. Lenovo також звернула увагу на екологічні аспекти упаковки ноутбука, використовуючи перероблені матеріали і сертифікований папір. Компанія також пропонує службу CO2 Offset, яка дозволяє компенсувати викиди CO2 під час життєвого циклу пристрою і підтримувати кліматичні проекти по всьому світу.

Lenovo прагне зменшити використання нових ресурсів та викиди забруднюючих речовин. Це дозволяє вам насолоджуватися передовими технологіями, знаючи, що ваш вибір допомагає зберегти наше оточення для майбутніх поколінь.

Наступна стаття
Інформаційні дисплеї IIYAMA T6562AS-B1 та TF2738MSC-B2 – інноваційні рішення для бізнесу та розваг!
Це сенсорні дисплеї призначені для надання високоякісної інформації та забезпечення багатофункціональності в різних секторах.
Детальніше