Сумки Lenovo, що захистять техніку від механічних пошкоджень і виручать під час подорожей
≈ 8 хвилин читати

Шановні партнери!

В асортименті фірмових аксесуарів до ноутбуків маємо нові сумки від компанії Lenovo. Це місткі та елегантні моделі ThinkPad Essential та Professional у класичному чорному кольорі, що сподобаються діловим людям. Сумки виготовлені з міцного, стійкого до зношування та забруднень матеріалу.

Все про новинки:


Сумка чорного кольору і яскраво-червоною блискавкою підійде під будь-який образ і стиль. Міцний поліестер сумки стійкий до появи плям і потертостей, тому навіть після інтенсивного використання аксесуар матиме акуратний вигляд. Зручні блискавки легко розстібати та застібати, а м’яка підкладка захистить ноутбук.

Основне відділення сумки ThinkPad Essential розраховане для ноутбука 13-14-дюймів, а спереду — є додаткова кишеня. Там можна тримати блокнот, ручки. Також передбачені м’які кишеньки для смартфона та миші.

Дрібниці, які мають бути під рукою, наприклад ключі, можна покласти в окреме відділення. У ній є невелика ручка, щоб за неї тримати аксесуар, а регульований за довжиною ремінь дасть змогу зручно носити сумку на плечі.

Завдяки спеціальному ремінцю з тильного боку сумки ThinkPad Essential 13-14-inch Slim Topload (Eco) її можна прикріпити до дорожньої валізи.



Ця сумка у класичному чорному кольорі сподобається діловим людям. Матеріал, з якого вона пошита, довговічний, стійкий до намокання та легко чиститься. Кишені та відділення закриваються на зручні застібки-блискавки, розраховані на безліч циклів розстібання-застібання.

Lenovo ThinkPad Professional захистить лептоп від подряпин, вологи та пилу. Її можна носити на плечі (передбачено ремінь через плече) або тримаючи за ручку.
В основне відділення, крім ноутбука, помістяться документи, органайзер, адаптер живлення, мишка та килимок.

У кишеню на блискавці, розташовану на зовнішній частині Lenovo ThinkPad Professional, можна покласти ключі, портативний зарядний пристрій, канцелярське приладдя та інші речі, які бажано мати під рукою.
Ця сумка легко впишеться в образ ділової людини та захистить техніку від механічних пошкоджень під час подорожей.


Місткість і елегантність — це про сумку Lenovo ThinkPad Essential 16 Eco. Сумка виготовлена з міцного, стійкого до зношування та забруднень поліестеру. Проста у догляді, не блякне від сонячних променів. Довговічна та надійна фурнітура легко відкривається/закривається.

Вона захистить пристрій від пилу, плям, механічних пошкоджень та інших неприємностей, які можуть статися в дорозі. Для ноутбука в ній передбачено відділення з м’якою підкладкою, де поміститься ThinkPad або інша модель Lenovo з дисплеєм діагоналлю до 16 дюймів.

На передній частині розташовані дві кишені на блискавці. У верхньому відділенні знайдеться місце для комп’ютерної миші, ґаджетів, планера, дрібного канцелярського приладдя. У нижнє можна покласти серветки, ключі та інші дрібниці, які зручно тримати під рукою.

Для носіння на плечі передбачений ремінь, який регулюється за довжиною, а за необхідності його можна відстебнути. Ручки м’які та зручні. Завдяки спеціальному ремінцю її можна закріпити на висувній ручці валізи.

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Нові відеокарти NVidia серії GeForce RTX 4070 Ti? відкривають безліч нових можливостей для стримінгу, відеодзвінків та прямих ефірів
Відеокарти, побудовані на архітектурі Ada, оснащені новими енкодерами NVIDIA 8-го покоління (NVENC) з кодуванням AV1, що відкриває безліч нових можливостей для стримінгу, відеодзвінків та прямих ефірів.
Детальніше