Ідеальне доповнення до ваших ігрових пригод
≈ 4 хвилини читати

Шановні партнери!   

Компанія Noblechairs випустила лімітовані серії крісел, присвячених ігровим всесвітам Fallout та ELDEN RING

Серед тематичних серій до МТІ надішли в продаж : 

Крісло виконане в червоно-білому забарвленні. На передній частині спинки є принт з пляшкою Nuka-Cola - знаменитим напоєм із всесвіту Fallout. На задній частині спинки вишиті принт Nuka-Cola та напис «ZAP THAT THIRST!».

Базою для Fallout Nuka-Cola Edition, як відомо з назви, стало крісло Noblechairs EPIC. Відповідно, новинка має ті самі характеристики. Крісло оснащується газліфтом класу 4. В основі – міцна алюмінієва рама. В якості наповнювача використана холодна піна. Обшивка - зі тучної шкіри. Спинка нахиляється в діапазоні від 90 ° до 135 °. Також крісло оснащене 4D підлокітниками з масою можливостей для регулювання.

Це ігрове крісло випущено до довгоочікуваного релізу фентезійної гри ELDEN RING від розробника FromSoftware та видавця BANDAI NAMCO. Новинка відрізняється золотими акцентами, декоративною вишивкою та логотипом Elden Ring.

Вишукане та деталізоване крісло поєднує винятковий комфорт з містичним характером. Його перфорована контактна поверхня має золоті вставки, декоративну вишивку та гарний твір мистецтва на спинці. Відповідний шрифт відомого логотипу Elden Ring делікатно доповнює зовнішній вигляд, натхненний грою.

Крісло Noblechairs HERO ELDEN RING Edition має регульовані підлокітники 4D, що забезпечує механізм нахилу до 125 градусів і витримує до 150 кг. Регульована поперекова опора та механізм гойдання гарантують комфорт під час ігрових сесій. 



Лімітовані серії Noblechairs вже у продажу.
Для замовлення звертайтеся до нашого менеджера.

Бажаємо вам вдалих продажів!


Наступна стаття
Надійні ДБЖ Trust Paxxon обʼємами потужності 800 ВА, 1000 ВА та 1500 ВА
Trust Paxxon із різними обʼємами потужності 800 ВА, 1000 ВА та 1500 ВА захистять будь-який пристрій або периферію, підключену до нього.
Детальніше