Аксесуари для комфорту і зручності від Lenovo
≈ 11 хвилин читати

Шановні партнери!

В асортименті комп'ютерної периферії маємо нові надходження від компанії Lenovo. Серед них мишки, гарнітури та клавіатури, ігрові поверхні, з якими неймовірне захоплення від віртуальних ігор.

Все про новинки:

Має тканину з мікрофібри високої щільності, оптимізовану для переміщення миші з низькою роздільною здатністю, на верхній поверхні водовідштовхувальна і міцна. Тонкий дизайн завтовшки 2 мм забезпечує рівну поверхню столу. Її не слизька прогумована основа підтримує стабільність і захищає від ковзання. 


Ігрова поверхня Legion Gaming Control MousePad L Grey має тканину з мікрофібри високої щільності на верхній поверхні, оптимізовану для переміщення миші з низькою роздільною здатністю. Завдяки міцній зафіксованій кромці та водовідштовхувальному верхньому покриттю вона може протистояти навіть найнепередбачуванішим ситуаціям.
Оптимізовано для точного відстеження рухів з низьким DPI. Конструкція з плетеного замкнутого краю для міцності та довговічності.
Товщина у 2мм дозволяє тримати мишу практично на рівні столу.

Вступайте в бій за допомогою високопродуктивної динамічної ігрової миші IdeaPad Gaming M100 RGB Mouse. Ця ігрова миша готує вас до перемоги за допомогою 7 програмованих кнопок, точного датчика 3200 DPI та ергономічної форми, щоб ви могли грати годинами без дискомфорту. Стильно проведіть битву з двозонним 7-кольоровим світлодіодним підсвічуванням та налаштуйте функцію миші відповідно до кожної місії.

Ергономічний дизайн з 2 бічними кнопками для правого використання і мікроперемикачі для лівих/правих кнопок з 10 мільйонами термінів служби натискань.



Гарнітура Lenovo IdeaPad Gaming H100 пропонує дивовижний звук, чітке спілкування та довготривалий комфорт. Завдяки 50 -міліметровим драйверам і всеспрямованому мікрофону він забезпечує захоплюючу гру та гарантує вам більш чітке спілкування з одногрупниками. М'яка піна, дихаючий шкірозамінник і легка вага роблять час проведенний у марафонських іграх більш комфортним.

Також має вбудоване колесо регулювання гучності та повзунок для вимкнення звуку. Легкий дизайн ідеально підходить для тривалих багатогодинних ігор: м'які амбушюри з дихаючим шкірозамінником, які допомагають пережити витривалість ігрових сесій.


Вона забезпечує продуктивність, комфорт та контроль, які потрібні геймерам початкового рівня, щоб грати як професіонали. Призначена як надійний союзник, вона може похвалитися ергономічним, двостороннім дизайном, 8 легко програмованими кнопками, надточним регульованим датчиком на 8000 точок на дюйм та налаштовуваною світлодіодною підсвіткою RGB логотипу Legion.

М'які текстуровані бічні вставки, які не слизькі навіть під час тривалих занять.


Ця клавіатура надає гравцям початкового рівня все необхідне, щоб конкурувати з професіоналами, за невелику плату. Повнорозмірна розкладка, програмовані клавіші та 24-клавішна мембрана для одночасного натискання клавіш з 5-зонною RGB-підсвіткою, що створюють попередню основу стилю та продуктивності. Компактний дизайн та можливість регулювання роблять її ідеальним компаньйоном як для турнірів, так і для домашнього використання.

Позбавтеся від відволікаючих чинників за допомогою безшумних клавішних мембранних перемикачів та оцініть надшвидкий час реакції з тактильними клавішами.

Будьте готові до всього завдяки водонепроникним зливним отворам.


Дротові повнорозмірні навушники із частотним діапазоном 20–20 000 Гц та чутливістю 96 дБ забезпечать вражаючий аудіосупровід. Чистий, об’ємний та гучний звук створить максимально реальну атмосферу — ти чутимеш кожен шерех, кожен крок онлайн-супротивника та отримуватимеш задоволення від музичного оформлення.

Ця гарнітура з висувним мікрофоном високої чутливості дає можливість оперативно та комфортно комунікувати під час гри. Твої команди та сповіщення чітко чутимуть напарники, і ви спільно здолаєте ворога.

Навушники Lenovo Legion H300 закритого типу допоможуть повністю ізолюватися від стороннього шуму, а ігровий звук теж не відволікатиме оточуючих. 

Довжина шнура становить 1,85 м, що дає змогу розташуватися якомога зручніше. Для підключення до пристрою гарнітури знадобляться два розніми mini-jack 3,5 мм.


Про деталі всіх моделей запитуйте у менеджера МТІ.

Наступна стаття
Якісні, зручні та ергономічні офісні крісла в асортименті
Для комфортної роботи, необхідно потурбуватися про зручне крісло, яке пасуватиме до будь-якого кабінету керівника,чи для домашнього використання.
Детальніше