Mercusys MR30G: новий гігабітний Wi-Fi роутер для швидкісного стабільного бездротового підключення у всьому помешканні
≈ 2 хвилини читати

Шановні партнери! 

У продаж надійшла новинка від Mercusys – гігабітний Wi-Fi роутер MR30G із високою швидкістю з’єднання та оригінальним дизайном. Запитуйте у нашого менеджера про наявність новинки. 

Дизайнери нечасто експериментують з дизайном Wi-Fi роутерів, однак Mercusys MR30G став виключенням з правил:  зовнішній вигляд цієї моделі нагадує злітаючий літак. Таким чином пристрій легко впишеться у сучасний інтер’єр.

Особливості:

Головною перевагою роутера стане висока швидкість – до 867 Мбіт/c на частоті 5 ГГц і до 300 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц. 

Технологія MU-MIMO дає можливість обмінюватись даними з кількома пристроями одночасно і таке рішення значно збільшує пропускну здатність мережі. 

В свою чергу, технологія Beamforming допомагає виявити пристрої, які знаходяться далеко від маршрутизатора, і спрямовує в їх бік концентрований Wi-Fi сигнал. 

Ще одним фактором, який допоможе збільшити радіус Wi-Fi покриття, стануть чотири потужні зовнішні антени з коефіцієнтом підсилення 5 дБі.

Якщо вам потрібно забезпечити максимально високу швидкість Wi-Fi для ноутбука, ПК або ігрової консолі, такі пристрої можна підключити до роутера за допомогою Ethernet-кабелю та одного з двох вбудованих гігабітних LAN-портів.

Вбудовані і функції безпеки: ви зможете налаштувати батьківський контроль і створити гостьову мережу.

Mercusys MR30G легко налаштовується за кілька хвилин через веб-інтерфейс. 

Також відзначимо, що ця модель стане чудовим доповненням існуючої Wi-Fi мережі – адже за необхідності MR30G може працювати у якості точки доступу.

Бажаємо гарних продажів!

Наступна стаття
Підвищуйте продуктивність із новою ОС Windows 11
Скористайтеся перевагою інтегрованих інструментів захисту, віддаленого керування і продуктивності. З Windows 11 працівникам буде легше організувати безпечну віддалену роботу та комунікацію.
Детальніше