Новинки комп'ютерної периферії від Lenovo
≈ 5 хвилин читати

Шановні партнери!

В асортименті комп'ютерної периферії маємо нові надходження від компанії Lenovo. Серед них мишки, гарнітури та веб-камери, які допоможуть організувати комфортну роботу вдома, адже мають мінімум дротів для збереження вільного простору.

А ще ці аксесуари підійдуть не лише для роботи, а й для корисного дозвілля. Використовуй їх, щоб підтягнути англійську. А як це зробити за допомогою всесвітньої павутини — читай у нашій новині.

Коротко знайомимо із новинками:

  • Миша Lenovo ThinkPad Bluetooth Silent Mouse

Миша низькопрофільної форми з розмірами 110×58×29 мм важить 61 г, функціонує на базі однієї батареї типу AA і займає мінімум місця в сумці чи рюкзаку з ноутбуком.

Компактний ергономічний пристрій зручно тримати як лівою, так і правою рукою. Аксесуар оснастили двома революційними безшумними кнопками і регульованими елементами управління DPI (коліщатком). Вони безшумно функціонують: клацання не відволікатиме вас і оточуючих від роботи та дозволяє працювати на більшості поверхонь.

Щоб підключити мишу ThinkPad Bluetooth Silent Mouse до ноутбука або одночасно до двох пристроїв, скористайся адаптером Bluetooth 5.0 — немає потреби встановлювати спеціальні драйвери. Аксесуар підтримує технологію Microsoft Swift Pair, яка дає змогу швидко і легко налагодити з’єднання периферії Bluetooth з комп’ютером.



  • Миша Lenovo ThinkBook Silent Mouse Grey

Витончена бездротова миша Lenovo ThinkBook Bluetooth Silent Mouse Grey (4Y50X88824) вагою лише 61 г.

Завдяки оптичному сенсору використовувати мишку комфортно на різних поверхнях, крім гладеньких або дзеркальних. Показник роздільної здатності сенсора можна перемикати від значення 800 до 2400 dpi за допомогою спеціальної кнопки біля коліщатка прокручування Lenovo ThinkBook Bluetooth Silent Mouse. 

Модель із симетричним дизайном підійде для правшів і лівшів.

Завантажувати додаткове програмне забезпечення не знадобиться. Аксесуар сумісний з операційною системою Windows 10. Lenovo ThinkBook Bluetooth Silent Mouse Grey достатньо вставити батарейку типу AA і підключити за допомогою бездротової технології Bluetooth 5.0 до ноутбука чи ПК. «Життєвий цикл» батарейки — до року (залежно від сценарію використання).

Мишка обладнана коліщатком прокручування та двома кнопками — вони не клацають під час натискання та розраховані на 3 млн кліків кожна.



  • Гарнітура Lenovo 100 Stereo USB

Гарнітура Lenovo 100 Stereo USB ідеально поєднує в собі готову до роботи стерео USB гарнітуру з обертаючим мікрофоном стріли та пасивним шумопоглинанням для чіткого звуку при voIP-дзвінках.

Навушники легкі для носіння протягом усього дня. Регульована пов'язка на голові та мікрофон Boom дозволяє носити з лівого або правого боку, довжина шнура - 1.8 м.

Вони забезпечують легке USB-A підключення до plug-and-play. Цей продукт працює з пристроями, сумісними з найновішою версією ОС Chrome і сертифікований відповідно до стандартів сумісності Google. 


  • Навушники ThinkPad X1 Active Noise Cancellation Headphones
Навушники ThinkPad X1 забезпечують багате першокласне прослуховування та дзвінки в будь-якому шумовому середовищі.
Lenovo співпрацює із Synaptics AudioSmart®, щоб створюваити провідні в галузі навушники з гібридним ANC та вдосконаленим шумопоглинанням ENC, що регулюються на ходу.
Підтримка голосового асистента та складна легка конструкція доповнюють звуковий досвід елегантному в дизайні. Їх багатошарові амбушюри з пінопласту з ефектом пам’яті зручні для тривалого носіння. 

Звук у навушниках передається через 6 бездротових мікрофонів з технологією шумозаглушення навколишнього середовища (ENC), яка зменшує подразнюючі фонові шуми.

Час заряду акумулятора становить близько 14 годин відтворення (коли ANC вимкнено) після повного заряджання під з'єднанням Bluetooth. А швидка зарядка за 15 хвилин забезпечує відтворення до 2 годин.

Також підключайте та синхронізуйте їх з ноутбуком та мобільним телефоном одночасно за допомогою подвійного з'єднання Bluetooth.  

Поставляється з плетеним USB-шнуром довжиною 1,3 м та компактним футляром для подорожей. Використовуючи його, ви можете одночасно користуватися навушниками під час заряджання без будь-яких перерв.






  • Lenovo 300 FHD WebCam

Веб-камера Lenovo надає продуктивні піксельне зображення у відеоконференціях високої чіткості FHD 1080P.
Вона оснащена двома мікрофонами. 

Завдяки повним стерео dual-mics, які ідеально підходять для конференцій або міжміських відеодзвінків, вас зможуть щоразу чути голосно та ясно. Також досягається обширне захоплення за допомогою ширококутних елементів керування об'єктивом 95° та панорамуванням/нахилом.

В безпеці дозволяє бути зовнішня шторка конфіденційності.
USB-з'єднання підтримують будь-який комп'ютер або ноутбук. Кодування UVC забезпечує сумісність з будь-яким програмним забезпеченням для відеоконференцій.




  • Lenovo Essential FHD Webcam

Мегапіксельна CMOS камера, яка дозволяє вашим друзям, родині та колегам бачити вас у будь-який час. 

Надає відео високої чіткості FHD 1080P і в поєднанні із двома вбудованими мікрофонами створює ефект присутності.
А захисна шторка подбає про вашу приватність.





  • Lenovo 500 FHD Webcam
З веб-камерою Lenovo 500 FHD ви можете захопити яскраві відео 1080p, сумісні з UVC, із 4-кратним цифровим зумом і поговорити віддалено з друзями та родиною, ніби це віч-на-віч. 

Камера проста в монтажі і експлуатації завдяки своєму регульованому механізму кріплення і інтуїтивно зрозумілому керівництву.

  Перейти в прямий ефір так само просто, як показати своє обличчя Windows Hello і натиснути запис, решта обробляється пристроєм, який транслює кадри в режимі реального часу через безпечну і швидку мережу комп'ютер-комп'ютер.

Про деталі запитуйте у менеджера МТІ.
Наступна стаття
Спеціальна пропозиція на кабелі від Запорізького заводу кольорових металів (ЗЗКМ)
Ви маєте можливість придбати найпопулярніші позиції крученої пари з товщиною жили 0,51 мм за спеціальними цінами.
Детальніше